ZOH 2018 - selhání České televize

Abych pravdu řekl, byl jsem kvůli dopingovým aférám ruských sportovců na rozpacích, zda se mám na tyto ZOH vůbec těšit. Nakonec touha vidět úspěchy našich reprezentantů a vůbec nasát tu atmosféru, zvítězila.

Atmosféra krásná, i když už hlavně komerční. Nicméně "díky" výkonům komentátorů České televize se už ani nedivím bratrovi naší dvojnásobné zlaté Ester Ledecké, že je tak rozčílený.

Abych šmahem neodsoudil všechny, profesionální a kvalitní výkon odvedl jen Robert Záruba a David Pospíšil, Michal Dusík, Radek Bauer, Petr Novák mladší a Marek Svačina. A v biatlonu expert Ivan Masařík. 

Všichni ostatní, to bylo zklamání a propadák. Hodně mě zklamal Petr Vichnar. Zastavit se musím ale u biatlonu. Nepochopím, proč nechala "doma" Česká televize Tomáše Lachmana, který by svým projevem a stupněm znalostí určitě předčil několikanásobně Jiřího Rejmana. 

Jiří Rejman za nepovšimnutí odpovědných odvádí již drahnou dobu naprosto diletantský a amatérsky odfláknutý výkon nehodný postavení našeho biatlonu ve světě. Ivan Masařík ho musel neustále opravovat, až příliš ztrácí čas rýpáním se v nepodstatných detailech čímž mu uniká podstatné.Ve srovnání s komentátory německých stanic ARD a ZDF či ruského Dmitrije Gubernijeva z kanálu Sport  působí jako elév a amatér. A to ještě amatéry a elévy urážím!!!

Nechť si z této ostudy sama Česká televize ušije kabát!

Autor: Přemysl Čech | čtvrtek 1.3.2018 8:52 | karma článku: 27,17 | přečteno: 1406x