Žádné ohledy na ruské sportovce

Je to nekonečný boj s větrnými mlýny. Vrcholné orgány MOV i světových federací jednotlivých sportů, pořád odmítají s odkazem na morální dopad kolektivní viny u ruských sportovců.A tak ustupují a ruská strana si dělá co chce.  

Čemu se divíme, , když MOV neustále ukazuje vůči ruským sportovcům svojí laskavou tvář?  Světová antidopingová agentura WADA posílá z pověření MOV do Ruska jednu komisi za druhou. A výsledky? Téměř veškeré žádné! Kolik finančních prostředků by našlo určitě lepší uplatnění!

Ostatně již drahně let se přesvědčujeme o faktu, že OH jsou jen přehlídkou komerce a sponzorů a původní olympijská myšlenka upadla nějak v zapomnění.

A propó, když kdokoliv z nás poruší kodex zaměstnance nebo pracovní řád firmy, jste bez milosti propuštěni a zatím nevím o nikom,, že by dával ještě jednu šanci. Tak proč s Rusy jednat v  rukavičkách?

Vyloučit z účasti na všech podnicích, konaných MOV a jednotlivými federacemi až do doby, kdy budou Putinovy děti prokazatelně čisté po dobu čtyřletého olympijského cyklu.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Přemysl Čech | pondělí 2.12.2019 14:34 | karma článku: 18,12 | přečteno: 373x