V jakém údaji má Česká pošta ohromný náskok před svojí konkurencí?

Asi si mnozí z vás po přečteni  názvu mého článku ťukají na čelo a  myslí si něco hodně peprného či nevyslovitelného o mém duševním zdrav jako následku dlouhodobého vlivu státního podniku Česká pošta.

Nicméně jsem přesvědčen, že po delším zkoumání jednání této státní trafiky zvláště v poslední době v naší krásné a duševně i fyzicky ještě čilé zemi najde se nejeden jedinec, ke stejnému výsledku jako moje maličkost. Totiž k údaji o počtu pologramotných nebo ještě v horším případě zcela negramotných šěpracovníků!

 ne a zase ne, opravdu jsem se nepomátl ani dočasně, ani nastálo, na smyslech. Jak jinak je potom možné,, že po avízu o doručované zásilce, která neomylně a přesně přistane v mé schránce poštovní ne na rohu, mé ulice, ale té elektronické, a já po zralém uvážení a zvláště v případech, když obsah zásilky je určen někomu jinému, než jsem já, vyplním opět  přesně v aplikaci k tomu speciálně Českou poštou určené udám, že požaduji, aby byla zásilka uložena rovnou na poště před předchozího pokusu o doručování a po jak dlouhou dobu požaduji mít zde zásilku uloženou, tak i potom mi v den doručování takto pologramotný či negramotný pracovník České pošty položí do sluchátka ten kouzelný dotaz, zda jsem doma, protože mi v nejbližších minutách bude doručovat zásilku.

Autor: Přemysl Čech | čtvrtek 21.6.2018 10:40 | karma článku: 13,42 | přečteno: 767x