Špatný sen trenéra Jindřicha Trpišovského (SK Slavia Praha)

Tento blog prosím berte milí čtenáři se značným odstupem. Jsem celoživotním fanouškem Slávie, zdědil jsem to po tátovi, můj syn po mně a po něm jeho syn. To, co tady napíšu, bych "sešívaným klukům" nikdy nepřál! Takže satira.

V letištní hale se letmo setkává Jindřich Trpišovský s Jaroslavem Tvrdíkem.,Ten první se s týmem vrací z Dortmundu a ten druhý letí "na kobereček" do Číny. "Hele, Jindro, je to průšvih, letím do Šanghaje na otočku, tak až se v pondělí vrátím, chci vás mít všechny v obleku  v Edenu v 9.00 a tebe s asistenty o hodinu dřív, jasný?! "

"Jo, jasný Jardo", řekne posmutněle Jindra T. a mizí ve tmě letištní haly Letiště Václava Havla. V pondělí v 8.00 už Jindra Trpišovský sedí se svými asistenty v předpokoji rozlehlé pracovny pana Tvrdíka. Na vyzvání vcházejí a posadí se.

"Kluci" začíná nervózně, což u něj není zvykem Jaroslav Tvrdík. "Je to megaprůšvih,  slušně řečeno. Přes zimu skoro žádný zápasy, když jsme vypadli z Ligy mistrů, navíc nejsme v Evropské lize A nejsou tudíž takové zisky, jaké se očekávaly. Tákže, Číňani nás prodali do Emirátů, Eden koupil Kellner pro Aničku a přebuduje se na závodiště v parkuru se zázemím. My zatím budeme na Strahově společně se Slavojem Vyšehrad.

"Ty Jindro, po skončení sezóny budeš podle smlouvy vyplacen a nastupuješ jako trenér Líšně. Koupili jí Rusáci a chtějí do první ligy. Můžeš si sebou vzít asistenty. Tomáš Souček s Honzou Bořilem, Koláře a Ševčíkem odcházejí  do Emirátech. Zbytek si vezmeš ty do Líšně". . Tak, tím končím a teď to řekneme mančaftu".

 Brněnský deník z 1. srpna 2020

  V nedělní dohrávce 1. kola 2. ligy: SK Líšeň : Sparta Praha 7:2. Góly: Hušbauer 7 - Messi 2

Autor: Přemysl Čech | středa 11.12.2019 16:34 | karma článku: 9,03 | přečteno: 339x