Příklad Praha dává panu prezidentovi za pravdu

Původně jsem chtěl tuto poznámku, napsat hned 29. října ráno, nicméně ještě že jsem počkal. Pozdě. ale přece pane prezidente Zemane! Konečně také vy jste se ve svém projevu "obul"do všech možných hnutí.

Ano nic neříkající název, vágní program, ale hlavně.  hlavně žádná odpovědnost, kterou má deklarovaná ve svých stanovách politická strana v demokratické společnosti.

A Praha je toho v posledních hodinách zářným příkladem.  Pan Babiš najednou neví, co paní Krnáčová dělá. a hlavně jak to dělá. A že je to špatně, takhle odepisovat smlouvy. 

Kdepak pan premiér byl a jak poslouchal, když jím tolik preferovaná a protěžovaná paní Krnáčová při nástupu své do funkce primátorky Prahy proklamovala svůj plán přehodnotit právní relevanci smluv, uzavřených Magistrátem? A teď tohle!

A kdepak je politická odpovědnost,? Hnutí ANO jen zneužívá hodně velkých trhlin v naší dosud ještě v mnohých případech zastaralé a hodně nedokonalé legislativy. Hnutí ANO zřejmě považuje tuto legislativu za dokonalou. Pro sebe a svoje zájmy.

Hnutí ANO konalo chybně, zapomeňte!!!

Autor: Přemysl Čech | čtvrtek 1.11.2018 11:41 | karma článku: 24,01 | přečteno: 1732x