Pohřeb Karla Gotta - ukázka buranství českých politiků

Hanba, hanba a stokrát hanba, styďte se čeští politici. To už přesahuje všechny meze. Premiér Babiš mi připomíná ubohého lichváře, který handluje s rozloučením s nejpopulárnějším zpěvákem naší historie jak s kusem beztvaré hmoty. 

Kdepak je vaše politická kultura Babiši? Nikde, vy jste ani nikdy,stejně jako Zaorálek, žádnou neměl. Nejdřív se chcete svou klasickou rektální turistikou někomu zalíbit, tak hlasitě řvete do světa, že by  Karel Gott měl mít právo na státní pohřeb, aniž se někdo zeptal jeho zákonité manželky, paní Ivany, jaká je její představa důstojného rozloučení s jejím manželem. A druhý den, že ne státní pohřeb, jen se státními poctami. Vy že jste pane premiére četl Ladislava Mňačka? Lžete, lžete. Ani náhodou! Pročpak asi existuje statut rozloučení v kruhu rodinném? Nebo jako v Británii  či jiných bývalých členských zemích Britského společenství národů, že pohřeb je jen pro zvané z okruhu rodiny a blízkých přátel. 

Ano, jako to bylo v případě Michaela Hutchence z kapely INXS a nebo Freddieho Mercuryho z Queen. A je na rozhodnutí rodiny,  koho pozve a koho ne. Kdo byl Karlův blízký přítel a kdo ne.

Čest neskonalé památce pana Karla Gotta a tichá účast jeho rodině. Nechte se rozloučit s Karlem v míru a pokoji.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Přemysl Čech | čtvrtek 3.10.2019 20:24 | karma článku: 29,15 | přečteno: 1547x