Pane Babiši, ani vy nejste ten, co by se zavděčil stranám všem!

Doufám, že poslední jednání Poslanecké sněmovny bylo pro pana Babiše dostatečným poučením v tom, jakou chuť může mít moc, ale také o "vděku" politických protivníků. Má možná jediné "štěstí", že hodně jeho voličů zapomíná.

Nevím, jestli odpouští, ale určitě zapomíná. Zapomíná na to, že těsně před volbami uzavřel díky vhazováním do poštovních schránek mnoha a mnoha domácností jakýsi poslední  záchranný pokus před volbami do PS. Jakousi smlouvu plnou slibů s těmi, kteří jej potencionálně budou volit.

Pan Babiš však se započetím rozhovorů s jednotlivými do parlamentu zvolenými partajemi začal tuto smlouvu, kterou s voliči před volbami "uzavřel" pěkně za jejich zády bezostyšně porušovat. Ono ale, ve zdejších krajích Jidáši Iškarijotskými jen hemží.

 Ti jsou ochotni vás zradit, zapřít. při jakékoliv příležitosti. I když sami mají ono pověstné máslo na hlavě a díky svým pochybením,, na které najednou zapomněli, chodit kanály a stokami. Ale oni se přece svým předvolebním slibům nezpronevěřili. Slíbili, že vládu s Babišem v čele nebo někde jinde, jednoduše nepodpoří, a tak i činili a činí.

Tak se už konečně probuďte. A nemyslete si,  že pan Zeman bude jiný!

Autor: Přemysl Čech | čtvrtek 11.1.2018 6:03 | karma článku: 11,06 | přečteno: 345x