Otevřený a velmi rozhořčený dopis řediteli České pošty, s..p.

   Tento dopis píši v brzké sobotní ráno pln rozhořčení a vzteku na jednání státního molochu zvaného Česká pošta, který se mísí s lítostí a smutkem. Píšu jej po zralé úvaze, abych byl prost těch nejhlubších emocí a tím se nesnížil k hrubým výazům, i když si to ředitel pošty za to, co tento slušně řečeno nepořádek na kolečkách vyrábí za šmejdy, zaslouží.

Vážený soudruhu řediteli, nevím, jestli jste soudruh a člen KSČM, nicméně vaše trafika připomíná svým sprostrým a naprosto ojediněle arogantním vystupováním bordel za doby komančů, tedy bolševiků. V poslefní době pošta spíš věci podělává a kazí, jista si zřejmě svojí naprostou nezničitelností, samolibostí a neodvolatelností vedení, stejně jako monopolem na některé své činnosti.

Nyní, a doufám, že nebudu sám, vyvolám jednání o zřízení kokurenčního prostředí právě v lukrativních činnostech. Dále budu požadovat co nejtvrdší postihy vůči vaší osobě a celíému vedení tohoto stáního nepořádku, Budu na Poslanecké sněmovně vyžadovat vystavení vás trestnímu stíhání a co nejrozsáhlejší žalobě. Dále budu vyžadovat, abyste z důvodu nespolehlivosti byl doživotně zbaven možnosti vykonávat takto vysokou funkci  v jakémkoliv oboru státní správy a konfiskaci majetku. 

Budu vyžadovat i revizi všech vašich rozhodnutí, včetně toho, aby zaměstnanci pošty objižděli čerppací stanice za účelem doplňování aktuálních údajů do centrálná databáze AMK pro potřeby domácích uživatelů i zahraničních návštěvníků naší krásné vlasti. To by se vám hodilo, aby takto získané finance šly do vašich vlystních kapes, co? A navíc, Česká pošta v současné době není schopná plnit základní ustanovení své činnosti, ke které byla státem zřízena. A někteří její pracovníci naprosto beztrestně neplní úkoly stanovené jim zákinem,.

A nakonec to nejhorší, soudruhu řediteli, Můj vlastní vztek. Můj kamarád z Moravy v tento čtvrtek ráno vyslyšel mé prosby a zaslal na mojí adresu čerstvě natrhané meruňky, hlavně určené mým starým rodičům. Dal si tu práci s jejich výběrem a uložením do krabice. Na domovské poštěmu mu bylo naprosto logicky ochotnou paní sděleno, že poté, co zaplatil expresmí příplatek, bude mi balík do ruky doručen během pátku, tedy náslefdující pracovní den na mojí adresu a byl jsem samozřejmě požádán, abych byl doma, což jsem učinil.

Zásilka nebyla do 18 hodin doručena, čímž hrozí díky tomu, že přes víkend bude uložena ne na poště v Unhošti, kde jsem trvale hlášen k pobytu, ale nelogicky na Kladně, takže si dokážete jistě představit, v jakém bude v následující pondělí ovoce stavu. Mám chuť toto ovoce vás osobně, soudruhu řediteli, nechat zkonzumovat i za ceny újmy vašeho trávícího ústrojí včetně času stráveného na místnosti určené k hygienivkým úkonům, protože házet je po vás by nersplnilo svůj účel. 

A budu požadovat po vás kompletní dodání nové zásilky stejného druhu ovoce, což samozřejmě uhradíte, a také písemnou omluvu za pochybení zaměstnanců České pošty.

S pozdravem

Lemplům a budižkničemům zmar

 

Přemysl Čech

Unhošť

Autor: Přemysl Čech | sobota 27.7.2013 4:19 | karma článku: 24,66 | přečteno: 1371x