Okamura - už to začalo?

Naši politici jsou nejen povolebně nepoučitelní, arogantní v zrcadle náhle získané moci a touze si veskrze diktovat podmínky na dortu zvaném vládnutí v této zemi a pokud možno z něj ujídat jenom šlehačku.

Ještě ani neproběhly první sady rozhovorů mezi vítězným hnutím a ostatními, do parlamentu se díky volbám vstupujících stranami. A už se pan Okamura hlásí o svůj díl pamlsku a s plnými ústy žádostí. A s vidinou možného referenda o vystoupení naší republiky ze struktur EU.

Ne, pane Okamuro, vy jste volby nevyhráli a tudíž si nemůžete diktovat velkomyslné podmínky. Tací už tady také byli, a není to zase tak dávno, a jak dopadli. Vy dokonce pošlapáváte samotné základy demokracie a ne že ne. Nebudu opakovat přívlastky, kterými vás počastoval v debatě pan Bartoš, toliko předseda Pirátů. Ale tiše s ním souhlasím.

A na závěr mi dovolte panu Babišovi připomenout smlouvu, kterou "uzavřel" těsně před samotnými volbami. Bylo by vhodné ten dort se šlehačkou před panem Okamrou navždy zamknout do lednice.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Přemysl Čech | pondělí 23.10.2017 13:43 | karma článku: 0 | přečteno: 1071x