O nevinnosti pana Ratha a jeho pokoře

    Tak jsem si včera přečetl, a dokonce několikrát, že pan Rath je nevinná oběť téměř vykonstruovaného monstrprocesu, a já jsem jeden ze stupidního davu a zřejmě mi chybí mozek. Dovolte několik důkazů o nevinnosti a pokoře pana Ratha. A slibuji, že je to naposledy, co si jeho jméno beru do své huby.

Proč? Protože jsou jiná závažná témata, týkajíící se našeho života. A teď k těm důkazům. Určitě si lze najít v archivu následující články. Rozhovor pana Ratha pro Lidové noviny, uveřejněný před volbami hejtmanů, kdy končil mandát pana Bendla a na jeho místo byl následně zvolen pan Rath. V tomto rozhovoru pan Rath jednoznačně zveřejňuje svůj názor na náročnost funkce hejtmana. Na otázku, jak k tomuto názoru došel, otevřeně přiznává, že vlastně on si sám buduje systém donašečů.

Dalším důkazem budiž jeho "vystoupení" pro bulvární plátky již ve funkci hejtmana, kdy on sám nese na trh informaci o svém mimomanželském vztahu s odůvodněním, že to raději na sebe práskne sám, než aby to na něj vyštrachal bulvár. To je panečku důvod jako hrom.

A třetí, nikoliv nejmenší. Pokud jsou zastánci pana Ratha obyvatelé Středočeského kraje, zřejmě nikdy nečetli plátek zvaný Středočeský kraj. A pokud četli, asi nechtějí vědět, z jakých zdrojů je placeno vydávání tohoto plátku. A stačí obrátit na druhou stranu a téměř až do konce jsou to buď sebechvalné články pana Ratha nebo články, kde pan exhejtman dští síru na své politické protivníky z řad ODS, a to vše za peníze daňových poplatníků.

Je ještě mnoho dalších důkazů. A asi bychom se divili, kdyby vnikli do kanceláří Středočeského kraje věhlasní auditoři. A kde je jeho pokora?

Závěrem chci jen sdělit, že nemíním spílat těm, kteří mají jiný názor. Mají na něj právo a i o tom je demokracie. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Přemysl Čech | neděle 9.9.2012 8:49 | karma článku: 29,52 | přečteno: 2237x