NOKIA 3310 (2017) - kde a kdo udělal v distribuci chybu?

 doŽe by producent tohoto toužebně očekávaného rem ake úspěšného modelu finského výrobce nečekal takový zájem zrovna z České republiky?  kdyby se "nestíhala" příprava lokalizace SW pro českou mutaci, nemohlo by být zpoždění takové.

Využil jsem první možnosti si tento mobil předobjednat v jednom z největších českých e-shopů. Psal se začátek května tohoto roku a zmíněný e-shop nás ujišťoval, že ještě do začátku letních prázdnin bude NOKIA 3310 u nás doma. V kolika rodinách byl telefon asi slíben za vysvědčení?

Když jsem v srpnu navštívil na Klladně prodejnu, kam ostatně rád chodím, odpověděli mi na všetečnou otázku, kdy budou mít tento telefon v prodeji, s úsměvem, že neustále čekají, až jim ho distributor dodá. A tak podobně jsem "uspěl" v ostatních prodejnách i v e-shopech.

Nebudu vás napínat, uspěl jsem až v obchodě firmy, jejíž služeb využívám už drahně let a jsem s nimi navýsost spokojen. Měl jsem velké štěstí, protože ten den,jim přišly pouhé dva kousky. Bohužel oba žluté, za což se mi omluvili! Toto se přihodilo před pouhými 14 dny. Další e-shop se mi písemně omluvil, že na sklad dostanou tento model až v polovině listopadu tohoto roku. A e-shop, u kterého jsem v květnu potvrdil předobjednávku, jej nemá dodnes na skladě!

Kdepak asi distributoři udělali chybu?

 

Autor: Přemysl Čech | pátek 13.10.2017 23:32 | karma článku: 0 | přečteno: 518x