Módní byznys spoluřídí i u nás muži, kterým se říká, jak si zaslouží

Četl jsem dnes rozhovor s jednou z předních žen našeho módního průmyslu, která má salón v pražské Pařížské ulici. A podle ní řídí tento byznys u nás schopné ženy a zvláštní muži. Ano, zvláštní muži, kterým se i zvláštně říká.

Měl jsem možnost se nějaký čas pohybovat v tomto podivném světě, kde gayové, tedy muži s homosexuální orientací mají zvláštní a bohužel v mnoha případech neoprávněná privilegia. Jako garderobiéři a svým způsobem i jakési vrby a zpovědníci modelek mají přístup do světa intimit, kam často nesmí ani důvěrné kamarádky.

To, že je tito muži často vidí v rouše Evině vám odseknou, že jsou to přece gayové, ti je nebudou osahávat a obtěžovat. A  když je nazvete  b***.rantem, protože sice neobtěžují vaší přítelkyni, ale zato vám nabízejí zcela nepokrytě vám ještě s obscénními gesty sexuální styk, přítelkyně se toho "chudinky" ještě zastane.

Nejsem pro urážky a šikanování gayům  jinak se jim říkat nesmí. Dobrá, ale když mi budou páni Hromada, Sidovský nebo všeználek Putna  cpát 24 hodin do hlavy, jak je my hnusní heterosexuálové ponižujeme, nebudu pro ně mít jiné než hanlivé pojmenování. 

A slibuji, že při vyslovení nabídky k sexuálnímu styku jim dám rovnou přes hub, promiňte. přes pusinku, protože to už je sexuální obtěžování a harašení.

A ono to s tím vlivem v módním byznysu také nebude tak žhavé, že?

Autor: Přemysl Čech | sobota 16.12.2017 16:41 | karma článku: 0 | přečteno: 265x