Miloš Zeman opět prezidentem, ale ne mým!

Vítězství Miloše Zemana ve druhém a rozhodujícím kole volby nového hradního pána není sice tak "drtivé", jak píše ve svém komentáři agentura Reuters ("so strong", zdroj reuters.com, poznámka autora), nicméně je nám to platné jako.

Ano,jako do poslední chvíle vysílaná výzva několika zběsilých "umělců" a "sportovců" k národu, aby nevolil Miloše Zemana, neboť ten už pro zemi tuto udělal "maximum" a víc už stejně neudělá. Tak ať si chudák "bůh" Zeman už konečně odpočine. No, ten konkrétní, jehož apel jsem zrovna viděl, tedy chronický opilec a potížista, Jan Berger, ten má opravdu co říkat, jen zapomněl dodat, že ta jeho "malířina" je pokojová.

Agentura Reuters dále klávesami svého komentátora a analytika tvrdí, že díky tomuto vítězství o hradního pána dostal Miloš Zeman od svých voličů poměrně silný mandát, tedy vlastně rovnou dva. První k užším vztahům s Čínou a Ruskem, což lze chápat jako pokus o hlubší politický rektalismus, a ten druhý víceméně k vyhlášení referenda o vystoupení republiky ze svazků EU resp. NATO.

Pokud se politický rektalista Miloš Zeman zachová jako v případě autorských práv na náš národní klenot, na slavného krtečka Zdeňka Milera (Báro Milerová, styďte se!), budu jako občan této země bombardovat  "své" poslance žádostmi o vyšetření zdravotního stavu pana Zemana, případně omezení jeho pravomocí.

Miloš Zeman není a nebude nikdy mým prezidentem!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Přemysl Čech | sobota 27.1.2018 17:28 | karma článku: 26,07 | přečteno: 1970x