Jestli nevědí politici co s penězi, potřebných je více než dost!

Najednou, jako kdyby jim teklo do bot! Najednou se jeden přes druhého nás voliče snaží přimět jít k volbám, a berou si do úst dost silná sousta. Sli bují, že už teď vědí, že slibují nesplnitelné. A navíc, kolik to stojí peněz!

Finišují a mají nahnáno! Nejprve mi byla do schránky vhozena jakási volební knížka TOP09. Děkuji, pane Kalousku a spol., vynaložili jste zřejmě zbytečné finance, není to můj oblíbený typ literatury. A určitě nejen můj!

A dnes se mezi reklamními letáky na mě zubila podlouhlá obálka, na níž je v levém horním rohu následující text "Smlouva Andreje Babiše s občany České republiky". Smlouvy plné slibů pana Babiše. Řeči o tom, že veškeré finaníce. které získá v politice, věnuje na charitu!!! Sliboval, a nejen on, už před čtyřmi roky. A pořád dostávali on i jemu podobní šance na reparát! A na konci smlouvy až slova, hraničící s vydíráním., ať hezky jdeme k volbám a dáme hlas ANO a tím i jemu jako předsedovi. Protože druhý pokus už nedostaneme. 

Kolik nepokory je v nich! Žádají o povolení k reparátu a ještě nám málem vyhrožují?

A nakonec, co mají znamenat ty plakáty s nápisy jako "Zde není Babišovo" a nebo jen opakující se slovo "čapí". Z čích peněz se asi platí výroba těchto inteligentních blábolů?

Jestli mají politici a jejich partaje přebytek peněz, potřebných je víc než dost!!

Autor: Přemysl Čech | středa 18.10.2017 17:31 | karma článku: 0 | přečteno: 176x