Dobré ráno, pane Zaorálku

   Díky prohlášením z posledních dnů a hodin bych mohl napsat do názvu i pane Babiši, nicméně tentokrát si to odpustím, protože dotyčný pan podnikatel ještě v žádné politické funkci nebyl. Zato pan Zaorálek tam je už dostatečně dlouho.

Co to na nás zkouší s tiím proroctvím, že tady u nás, v naší zemi nefunguje snad vůbec nic? Oni ho snad teprve probudili ze zimního spánku nebo z hibernace? A on si sám pro sebe zřejmě objevil další soukromý světadíl. Každý den, pane Zaorálku, se naše země blíží oné propasti zvaní státní bankrot, nebo krach, nebo jak tomu kdo bude říkat.

A i vy, pane Zaorálku, ano, vy osobně, nejen vaše oranžová a také arogantní partaj na tom nese veliký, převeliký balvan viny. I vy jste způsobili, že není stav legislativní nouze, ale přímo legislativní neexistence, protože neexistue pomalu žádná relevantní právní norma. A ať to vezmeme pěkně od hlavy státu. Ta si dělá co chce, podporuje koiho chce, blábolí kdoví co, v podnapilém stavu zneuctí symboly naší státnosti, ve svých projevech, aniž si co ověří. káže bludy a nepravdy, je tak nadstranický, že to z něj číší na každém kroku,

A jakoby v jeho šlépějích jdou i vaši ctění hejtmani, a pan prezident je za to ještě chválí pomalu do nebes. Také si dělají co chtějí a ještě se jejich soustraníci tváří, že se vlastně nic nestralo a že žádná škoda po jejich náletech nevznikla. 

Jenže ona, pane Zaorálku, vznikla, a nevyčíslitelná. Také vaší zásluhou nemalou. Tak přestaňte z ostatních dělat blbce a koukejte něco dělat, abychom opravdu co nejdříve v té propasti neskončili. Čest práci, ale ne té vaší, soudruhu Zaorálku.

Autor: Přemysl Čech | pondělí 30.9.2013 15:36 | karma článku: 35,35 | přečteno: 1451x