ČSSD, KSČM a vyděrači toho dosáhli - vláda má nedůvěru

     Ano, je to velmi smutné a tristní, za jakých okolností oranžovo-rudá opozice za pomoci  poslankyň a poslanců  v rouše vyděračském dosáhla toho, že má končně svojí hračku. Pane Škromachu, to, co teď nastalo, to nemá v novodobé historii České republiky obdobu!!!! Protože vyjádření nedůvěry se vám povedlo pomocí ne rebelů, ale jakýchsi vyděračů. I když tento výraz by v politice vůbec neměl existovat .

Dosáhli jste svého politicky infantilního cíle pomocí lidí, kteří se neměli dnes v Parlamentu ani objevit. Měli naopak předstoupit před své voličem, sebekriticky na sebe nasypat popel a odejít ze sněmovny s tím, že složili funkce. Protože, to, co provedli a čeho jste dosáhli vy, není nějaký důsledek vládnutí ODS a koalice, ale zesměšňování jakýchkoliv principů slušného politického chování a pochybného vítězství za pomoci lidí, kteří zneužili svého zvolení a hlasovali s vámi. Tím pošpinili čest svých voličů a měli by za to být vedení k zodpovědnosti. Co je teď čeká? Teplá trafika od pana Paroubka nebo dokonce pochvalný dopis nebo fotografie před rozvinutou zástavou KSČM? Jaký signál, vyslaný směrem k EU bude silnější? Ten vámi neustále omílaný o slabé vládě premiéra Topolánka, nebo ten, který jste vyslali dnes při hlasování o nedůvěře vládě?

Víte, když kdysi, na rozdíl od Španělska, Švédska či Německa v Itálii rostl vliv komunistů, nikoliv socialistů, ale komunistů, pohrozily jim USA v případě vítězství komunistů ve volbách sankcemi ohledně splácení státního dluhu. Dnes je situace jiná, nesrovnatelná, ale jestlipak ČSSD a KSČM v tomto opojení vůbec uvažují, čeho dosáhli a komu tím prospívají! Voliči ČSSD, probuďte se!

 

Autor: Přemysl Čech | středa 25.3.2009 6:00 | karma článku: 33,47 | přečteno: 1644x