ČSSD - debakl za vlastní zásluhy

Ani prohra, ani propad, ale volební debakl, za který si mohou sami. A nepokora, nepoučitelnost, alibismus a pýcha, rysy, které přivedl do této partaje právě pan Paroubek. A může si říkat co chce a analyzovat kde chce.

V jeho případě jde spíš o paralýzu, Ano, pan Paroubek a jeho učenlivý žák pan Rath i další "premianti", dovedli alibismus k dokonalosti  sobě vlastní. Nikdy nedokázali uznat chlapsky svojí vinu a dovolili v naší společnosti postupné zborcení tradičních morálních hodnot a útok na samotné základy demokratického státu.

Dokonale jste zvládli prorůst mafiánské struktury odborů do struktur sociální demokracie. Jen jste nějak pozapomněli pány senátory naučit mluvit a samotného šéfa diplomacie slušnému chování. Jakým právem považujete za odborníka na slovo vzatého pana Mládka? A vinu, tu jste dokázali vždy směle házet na jiné. Budovali jste si kult osobnosti a neomylnosti.

Ne, ve volební kampani, ani jejich tvářích a heslech nehledejte viníky. Hledejte je v dlouhodobém odmítání přiznat si jakoukoliv vinu a vyvodit z ní důsledky. A ve vlastní nepokoře. Za to, co pan Chovanec pronesl ve svém "projevu" bezprostředně po vyhlášení výsledků voleb o "pracovitosti" ČSSD a její téměř neomylnosti, za to patříte na smetiště politických stran. A nepomůže vám ani založení jiné "levicové" partaje!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Přemysl Čech | neděle 22.10.2017 11:35 | karma článku: 0 | přečteno: 922x