České dráhy - další státně politický moloch

Nové "činy" z autorské dílny státního molochu České dráhy si říkám. zase další socialistická firma s odpovědností žádnou a mocí veškerou nám bude diktovat? Jak dlouho budeme tento státní šlendriján tolerovat?m 

V naší krásné vlasti v srdci staré dobré demokratické dámy Evropy máme takový zívláštní obyčej. Totiž že po skončení svého mandátu se hlásí odborářští bossové ihned do služeb své ochránkyně a po zvolení do politické funkce ať už v horní či dolní komory Parlamentu vlastně i zaměstnavatele.

Příkladem je pan Dušek.Vzal jsem si ho do úst ne náhodou. Tento člověk je živoucím důkazem ještě další anomálie v našem odborovém "hnutí". České dráhy totiž mají dvě odborové organizace!!!! Jedna sdružuje jen strojvedoucí, druhá ty ostatní.  Takže klasický stát ve státě. A kdopak byl předsedou odborového svazu strojvůdců? No přece pan Dušek z ČSSD..

Když jsem před lety potkal na Hlavním nádraží v Praze svého dobrého kamaráda, který jako vysokoškolsky vzdělaný vlakvedoucí zaučoval strojvůdce na nové typy lokomotiv, řekl mi, že za špatnou úrovní cestování po železnici může stát, protože nedává Českým drahám dostatek financí na údržbu vozového parku atd. Odpověděl jsem mu co si o tom myslím a od té doby spolu nemluvíme.

Třeba potřeboval někdo z bossů v rámci reprezentace nové hodinky za pouhých čtvrt milionu. Zameťte si České dráhy nejprve před vlastním prahem a pak teprve zdražujte jízdenky!

Autor: Přemysl Čech | neděle 10.12.2017 14:15 | karma článku: 0 | přečteno: 593x