Česká pošta v roli supertrafiky

Ano, Česká pošta,podnik to státní nemá lidi, nemá kapacity na včasné a standardně kvalitní doručování hlavně balíkové pošty, a tak se chudina musí v rámci konkurenčního boje uchylovat k nečestným krokům.

Tu naprosto nestoudně vylepuje po svých pobočkách fotografie jednoho z kandidátů na hlavu státu a dnes, tedy v této neutěšené době stejně nestoudně nabízí svým klientům při platbách poštovních poukázek některý z vystavených a zaručeně vyhrávajících losů. 

 Připomíná mi to příhodu s prvky černého humoru,  která se zhruba před 20 lety stala v jednom pražském obvodě mému britskému zaměstnavateli. Když mu nenechavci  jednu  zimní noc toho roku vykradlo jeho Toyotu a on byl společně s ředitelem české pobočky nahlásit událost na Policii, zeptal se ho jeden z policistů, jestli by jim nepomohl v Anglii prodat chlebníky, které vyrábějí ve volných chvílích. To prosím není vtip!!!

Vraťme se ale zpět ke kauze Česká pošta. Nechci předjímat  a ani mi to nenáleží, nicméně bych se vůbec nedivil, kdyby se potvrdilo, čistě v rámci tvrzení, že na každém šprochu pravdy trochu, že dotyčný poradce předsedy KSČM pana Filipa s platem bratru 55 tisíc korun českých, nebyl žádný poradce, nýbrž "sháněč" postů v rámci České pošty pro různé bývalé nomenklaturní kádry, jak to kdysi dělal zcela nepokrytě pan Emanuel Šíp.

Autor: Přemysl Čech | čtvrtek 14.6.2018 6:06 | karma článku: 21,04 | přečteno: 938x