Česká pošta - a je to ještě vůbec pošta?

Neumím si představit, jak „vítanou“ trafikou bude v nejbližší době pro odcházející politiky Česká pošta. Lepší by asi bylo napsat, že stávající kvalita „služeb“ tohoto státního molochu svědčí o „kvalitách“ trafikantů.

  Nebudu polemizovat ani filozofovat, nicméně jsem přesvědčen, že mnoho lidí si dnes už umí vybrat e- také podle toho, kdo zásilku nejen převezme, ale také v pořádku přepraví a doručí do rukou adresáta.  Neboli jinak vyjádřeno, s kým konkrétní e-shop spolupracuje v oblasti balíkové přepravy. 

  Dnešní stav služeb České pošty v oblasti přehledu o stavu doručované zásilky je totiž tak nepřehledný, postrádající relevantní údaje, které jsou navíc naprosto nedostatečně aktualizovány (a to je ještě slabé slovo), že je aplikace nepřehledná i pro vlastní pracovníky na přepážkách a pobočkách České pošty!!!!

 Možná by bylo lepší předat kauzu Česká pošta rovnou Úřadu pro hospodářskou soutěž, protože mi připadá, že způsob smluvní přepravy ze strany pošty vůči klientům více než podivný. A při vstupu na pobočku si připadám jak v papírnictví a nebo u Sazky a divám se, jestli jsem si nezmýlil dveře.

Inu, jede, jede poštovský panáček, ale kdo ví, kam? Spíš než panáček bludný Holanďan.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Přemysl Čech | pátek 2.11.2018 11:17 | karma článku: 30,48 | přečteno: 1650x