O tom, že v Česku ti neúspěšní vždycky obviňují ty úspěšné..

Pravidlo, že když chcípla mi koza, protože jsem se o ni špatně staral, nevyvolá v některých lidech reflexi k lepší starostlivosti o kozy, ale k tomu, aby chcípla i sousedovi..

Vítejte v "Kalouskovu".. To je stát, kde se podporoval hazard, zavírali oči před nedaněním alkoholu, což vedlo až k jeho pančování jedem, kde se šily nefunkční padáky a kde když se něco opraví, tak je to už předem podezřelé.. Typičtí obyvatelé "Kalouskova" závidí, že někdo je schopný vytvořit nějaké přidané hodnoty, za tím, co oni plácají ty své politické keci o tom, kdo je ruský a kdo čínský špion nebo alespoň podporovatel.. 

A tak tito závistivci "Kalouskova" jdou hlavně po těch, co se jim daří zaměstnávat lidi, opravovat domy a tak nějak vylepšovat naši zem.. Po těch, co tu nechávají chátrat majetky, až často padající i "bez přípravy", tak po těch nejdou, protože oni v podstatě dělají to stejné.. Jsou to jejich lidi.. 

A tak se nedivme, že třeba Milan Mračka v Ústí nad Labem, který opravil dům z části z dotace a nechává v něm bydlet sociálně slabší byl odsouzený k podmíněnému trestu na udání, že dostal neprávem dotaci na opravu kvůli zátopové oblasti, přesto, že mu samo město toto potvrzení vystavilo.. A ještě musí vrátit i tu dotací. Okolní domy, co padají asi úředníkům nevadí.. A podobné je to i s tím Čapím hnízdem. Kdyby to místo hyzdilo krajinu ještě sto let, tak takovým "byznysmenům", jako jsou politici, co umí jen kecat, jak by se to mělo udělat, opravit, jak zaměstnat lidi atd.a v životě umí tak maximálně zaměstnat akorát dalšího úředníka, tak těmto lidem by to bylo opravdu šuma fuk..

Já tedy pana Babiše ani pana Mráčku neznám a ani nejsou mou krevní skupinou, ale pokud bych už krev potřeboval, tak raději od nich, protože takoví, jako je Kalousek a spol., tak oni snad ani žádnou lidskou krev nemají... 

Autor: Přemysl Čech | středa 16.3.2016 22:20 | karma článku: 27,11 | přečteno: 900x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03