O tom, že sluníčkáři si opět zaštěkali..

A karavana jede dál. Jejich kreativita byla opět prodchnuta komunistickou ideologií, že cizí majetek je dotknutelný, když jde o tu jejich jedinou správnou věc..

V podstatě ničeho nedosáhli, jen toho, že opět poškozovali cizí věci a vyvolávali šarvátky. A tentokrát měli i svého velkého vůdce mravní čistoty pana Kalouska. Abych pravdu řekl, tak jsem to i přivítal.. Ještě pár akcí podobného rázu a voličům dojde definitivně, že on nikoho v podstatě nezastupuje, jen sám sebe.. Podle posledních průzkumů už je TOPka na posledním místě z těch volitelných, tak by nebyl žádný div kdyby spadla ještě níž..

Také mě moc netrápí ti mladí podporovatelé ať už Tibetu, muslimů, knížete, anarchie ve společnosti a sluníčkářů.. Oni časem dospějí, stanou se rodiči a zjistí, že chleba je o dvou kůrkách a "mama" hotel je nenávratně pryč.. A z nich se stanou sami časem ti největší odpůrci toho, za co v mládí bojovali..

Horší jsou ti profesionální bojovníci za cokoliv, jen ne za klidný a spokojený rodinný život. Provozují v rámci některých neziskových organizací v podstatě adrenalínový sport. A to i za peníze společnosti. Rozdíl mezi nimi a islamisty je v podstatě jediný. Islamisté nerespektují zákony a společenská pravidla země do které přišli a tito naši nerespektují to stejné ve vlastní společnosti. A česká "bulvární" televize je miluje, alespoň podle prostoru, kterého se jim dostává..

P.S. Ale abych nebyl nespravedlivý, jedna forma protestu byla kreativní a v podstatě tak možná i nejúčinnější. Mám na mysli to promítání na Pražský hrad..

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Přemysl Čech | středa 30.3.2016 17:27 | karma článku: 39,61 | přečteno: 2261x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03