V Slavjansku zůstaly po separatistech masové hroby

a více nežli  300 pohřešovaných civilistů.  A to se tady v diskuzích chvástali kremrofilci, že přeci separát civilisty nevraždil. Vraždil. Podotýkám,  že  na rozkazech k popravám se našel podpis  velitele Strelkova.

Z odkrývání masového hrobu 14 lidí  existuje toto video 

 

 

 Co dodat ? Snad jen to že součástí tohoto hrobu jsou i 4  Slavjanští protestanti, kteří byli zabiti podle všeho jen proto, že se separát chtěl zmocnit jejich auta. Úřadům je známé umístění dalšího hrobu s 52 těly.

Ačkoliv z domu ,  ve kterém měli separatisté hlavní štáb  odvezli většinu dokumentů, a zbytek při odchodu separáti polili benzínem a zapálili, nezhořelo vše. Z dokumentů, které byly nalezeny  vyplývá, že Proruští separatisté popravovali lidi v jakési obdobě stanného práva . Včetně obvinění za mizivé zločiny jako krádež trička a kalhot(ek) z vedlejšího domu. Nebo za rvačku se sousedem.

Rebelové v sobotu přiznali, že kvůli disciplíně svých mužů některé preventivně stříleli.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ukrajina-mapa-doneck-luhansk-obkliceni-dyi-/zahranicni.aspx?c=A140802_164542_zahranicni_aha#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

 

Mimojiné tak rozbili mýtus, že místní občané bojují na straně rebelů rádi a s přesvědčením a především   doibrovolně.

Kolik masových hrobů CIVILISTŮ se ještě  najde v Kramatorsku, Luhansku, Doněcku ?  Netroufám si odhadovat . Ale vsadil bych se, že nakonec v nich bude více záměrně separátem popravených civilistů, než stačila při ofenzivách nezáměrně usmrtit Ukrajinská armáda, obnovující nad územím kontrolu...

PS: Jak se pozná dezinformace a propaganda, milí kremrofilci ?? Přece tak, že ukazuje nepříjemná fakta o straně s jejiž světonázorem se ztotožnujete (nebo ta to berete peníze). Bez ohledu na to jsou li pravda nebo nikoliv.

Autor: Martin Prášek | neděle 3.8.2014 9:22 | karma článku: 27,30 | přečteno: 1501x