Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tři imigrantské, "politicky nekorektí", nicméně v realitě ukotvené vtipy.

Uprchlická krize eskaluje a došlo už i na násilí. A tak v záplavě vážných článků je třeba trochu odlehčit.Byť jedovatě  - a přiznám i - politicky nekorektně. Doufám jen, že mě za vtipy nezcenzurují, nebo rovnou nezavřou.

Dovoluji si vám tedy prezentovat tři pohříchu nekorektní vtipy, nebo spíše popovzdechnutí. A pod nimi jejich ukotvení v drsné realitě dneška.A jak jsem již napsal. Doufám, že mě nezcenzurují - nebo pro ideozločin nezavřou. Každopádně, není to moje chyba, že situace s migrantyvypadá tak jak vypadá.

---------------

Výkřik doněmeckého imigranta: Hej, frau Merkel, ať jsou ty pečený holubi co tu lítaj do huby HALAL !

 

(TermínemHALAL se v islámu rozumí "vhodné" . Mluví se tak o chováni ale i o portavinách. jsou to ty, které nemá muslim zakázáno a maso poražené rituálním způsobem. O to ale nejde. O uprchlícíh je známo, že se nechtějí přizpůsobit zemi, která je přijala, naopak, prosazují svoje požadavky a zákazy. Viz "no-go" zony,  viz pokusy zakázat vepřové ve školních jídelnách a tak dále. Kdo chce vědět víc, ať zagooglí.Co je však pro utečeneckou krizi typické je chování migrantů takové, jako by hostitelská země byla POVINNA je přijmout a postarat se jim o blahobyt. A když to neudělá - tak křičí a ostouzjí. Příkladem budiž totot video.  A jiné video s příkladem, jak dopadli dobří lidé v Callais, kteří se pokusili dovézt uprchlíkům jídlo.

Chudák ta dobročinná paní Je mi jí docela líto...

 

Předchozí záběry byly z Callais, ale totéž v bleděmodrém se odehrávaloi v Maďarsku Nezlobte se na mě, ale uprchlík v nouzi a před válkou NEKYDÁ JÍDLO NA ZEM a NEHÁZÍ BALENOU VODOU po bengách - ale obojí by dal svým ženám a dětem, kterých má být - alespoň podle novinářů - v kohoortě uprchlíků kvanta. )

-----------------------------------------------------

Není pravda, že Česká republika odmítá příjmat uprchlíky. Naopak, příjmeme s radostí každého pracovitého Němce, Holanďana, Švéda, Rakušana či Francouze, kteří budou před náporem imigrantů utíkat ze svých zemí.

( Je veřejným tajemstvím, že místa, kde dosáhl počet imigrantů určité koncentrace, se stávají nesnesitelné pro původní obyvatelstvo. Příkladem budiž nejen můj článek "Proč tady lidé nechtějí imigranty " , ale například i humbuk ve ŠVÉDSKU s explozivním nárůstem počtu znásilnění, připisovaným imigranty a knihami a názory bývalého starosty Berlínskéí čtvrti NeuKoln, Heinze Buschkowského.   Čtvrti, kde je imigrantů více nenž původních obyvatel, odkud se kdo mohl ze statrousedlíků dávno odstěhoval a kde je napadání bílé německé minority imigranty na denním pořádku.Ostatně, velmi zajímavé počtení. Akorát že sluníčkářům s toho naskáčou erupce (kožní).

Již v  roce 2010 byla ve čtvrti NeuKoln dokonce za záhadných okolností nalezena oběšena  soudkyně pro mladistvé Kirsten Heisig. Za svou karieru se stala nepohodlnou jak imigrantům - tak i svým nadřízeným. O svém úsilí změnit situaci napsala knihu, jejího vydání se však nedožila, neb jí našli viset vysoko v korunách stromů v parku. O podivných okolností její smrti se mlčí. Doporučuji si však o ní a o její smrti  přečíst vynikající článek , z něhož cituji

"hra na schovávanou pokračuje. Každý nepohodlný dokument, jako třeba dokumentální film o jedné škole v Porúří, kterou navštěvují  převážně turecké a arabské dětí, a ve které vládne fanatický rasismus proti hrstce zbylých a zakřiknutých německých spolužáků nebo reportáž o problémech úřadu pro mládež v Berlíně, se německá televize  ‚odváží‘ vysílat až po půlnoci, aby se občané nepolekali, co se to na ně valí. Vlastněně to nikdo nechce ani vědět. Kdo by chtěl slyšet: „ser.. na Německo, ty seš jen ho…pod mýma nohama. Ty seš už mrtvej, Arabové a Turci budou stejně brzy ve většině, pak bude všechno jinak.“" )

----------------------------------------------------------------

Příjde musulman před bránu ráje a tam jej Prorok zpovídá, jestli byl dobrý muslim. I nahlédne do knih a praví: Abdulláhu, vidím že jis byl dobrý muslim. Pětkrát denně ses modlil. Každý pátek do mešity chodil, o Ramadánu se postil, pouť do Mekky vykonal, almužnu dával, židy nenáviděl, křesťany pohrdal.. Ale tady, co to vidím ? Jednou šla tvá žena a děti PŘED TEBOU !! To si jako řádný muslim neměl nikdy dovolit !!
- Víš Proroku ale tehdy, to si přesně vybavuji. to bylo na MINOVÉM POLI !
A tak dobrý muslim Abdulláh do Ráje přišel...

(

Mluvčí maďarské vlády Zoltan Kovacs obvinil uprchlíky na hranicích, že použili při včerejších srážkách s policí své děti jako živé štíty. „Vyzbrojili se kameny a tyčemi… Je navíc smutné, že zneužili své děti jako živé štíty a proto také byly některé při střetu s policí zraněny,“ uvedl Kovacs.Zdroj: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Ru5K4IrezS8J:zpravy.idnes.cz/uprchlici-hledaji-nove-cesty-do-zapadni-evropy-moznosti-je-chorvatsko-1mi-/zahranicni.aspx%3Fc%3DA150916_071230_zahranicni_san+&cd=2&hl=cs&ct=clnk&gl=cz

Já nemám slov... )

Jen bohužel.V návaznosi na to ukotvení v realite... . Mám pocit, že ty vtipy nejsou moc k smíchu...

 

PS: Následující text nemá za cíl šířit rasovou ani národnostní nenávist a ani nevyzývá k tomu aby bylo na základě etnické, národnostní nebo politické příslušnosti někomu ublíženo na životě zdraví majetku, důstojnnosti, nebo mu byla odepřena lidská práva. Prosím rrespektujte toto i v diskuzi. Děkuji.

Autor: Martin Prášek | čtvrtek 17.9.2015 12:41 | karma článku: 40,63 | přečteno: 5168x
  • Další články autora

Martin Prášek

Zavře nám Prymula na Dušičky hřbitovy ?

Svátek zesnulých, Památka zesnulých či lidově Dušičky V onen den se lidé vrací ke svým kořenům a zapalují svíce na hrobech svých příbuzných a přátel, kteří již odešli. A letos nám to kvůli kovidu zřejmě zatrhnou.

29.9.2020 v 8:18 | Karma: 24,24 | Přečteno: 976x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

eRouška jako past na samoplátce. Aneb úvaha nad její užitečností a zahlceným systémem.

Tak jsem byl v diskuzi pod článkem označen za debila, neb jsem se o onom nejnovějším posvátném artefaktu křižácké výpravy proto Coroně vyjádřil dosti neuctivě. Budiž. Tak si tedy na eRoušku2 posvítím blíž.

25.9.2020 v 13:14 | Karma: 26,81 | Přečteno: 1016x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Co myslíte: Musí roušky v uzavřených prostorech nosit i policajti ?

Od 9 září platí povinnosti mít roušku v uzavřených prostorách a na jiných místech.A policajti všech grádů, jak státní, tak městští se už těší, že za ně budou moci pokutovat. Co si ale myslíte. Budou se nařízen sami řídit?

14.9.2020 v 8:12 | Karma: 14,88 | Přečteno: 591x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Místo na berňák šel na dialýzu = pokuta 2.5 milionu...

že úředníci na berňácích jsou, řeknu to slušně (neb pravda by mi v perexu neprošla), sortou lidí samu pro sebe, to je známo dávno. Ale korunu lidské zhovadilosti nasadil následující případ:

4.8.2020 v 15:15 | Karma: 35,40 | Přečteno: 1294x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

O chybách mocných a chybách těch bezmocných aneb "Pět housek do basy"

„Prosím vás, odpusťte dílčí chyby nebo problémy. Je jich spousta. Je to krizová situace" štkal svého času do mikrofonů premiér Babiš. Mluvil nejen za sebe, ale za ministry, úředniky, establishment. Je krize,tak se JIM má ODPUSTIT

7.7.2020 v 20:54 | Karma: 37,54 | Přečteno: 4808x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Trump se vidí jako disident, soud je pro něj marketingová sklizeň, tvrdí expert

2. května 2024

Premium Pokud dojde na televizní debatu Donalda Trumpa a Joea Bidena, jako jednoznačný vítěz z ní vzejde...

Vlak bez strojvůdce ujel několik kilometrů, pak vykolejil. Řítil se stovkou

2. května 2024  14:51,  aktualizováno  19:55

Na železniční trati mezi obcemi Čisovice a Měchenice v okrese Praha-západ vykolejil vlak. V...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  19:55

Přímý přenos Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Americký podmořský dron inspirovaný rejnokem už není jen vize, prošel testy

2. května 2024  19:28

Americká společnost Northrop Grumman dokončila testy podvodního plavidla bez posádky (UUV) s...

  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...