Sluníčkáři všech zemí, DĚKUJEM !

Paříží zní výbuchy. Paříží zní střelba.V Paříži umírají lidé. Ne to není válečný film, to je realita.Alláhu Akbar, zabíjení a odppalování bomb.Sluníčkáři všech zemí, LÍBÍ SE VÁM TO ? Je to totiž i VAŠE práce !

Večer, v pátek třináctého  - jak symbolický to datum otřásla vlna teroristických útoků Paříží. Počet mrtvých stoupal z hodiny na hodinu. 20. 40. 60 .. Přes sto když jsem začal psát tento článek. Pak už se míhala různá čísla od 120 do více než 200..

A i když nebylo ještě nc vyšetřeno,  nejsou známa onkrétní čísla mrtvých, myslím, že je jasné jedná se o masakr, v Evropských podmínkách bezprecedentní. A existuje jen jediné náboženství, kterého fanatici jsou tohoto schopni a jediná síla, která je schopna takovýto masakr logisticky a materiálně zajistit. Fanatický Islám.

Jako bych slyšel v diskuzích, blozích a informačních válkách milionkrát omletý leitmotiv všech multikulti hatefree sluníčkářů - a koneckonců i oficiální propagandy, že takových extrémistů je v celém islámu jen naprostá menšina (10 procent), a to vůbec nelze v mase uprchlíků  potažmo muslimů brát vážně.

Ano ? Běžte to říci těm 150 - 210 mrtvým. Určitě je to potěší, že to nebyl TYPICKÝ muslim, co je  kalachem rozstřílel na hadry. Určitě to utěší i pozůstalé. Rodiny které přišly takto brutálně o své blízké to přeci pochopí, viďte.  Musí přeci chápat, že se jejich blízcí stali objěťmi jakési nevýznamné a nedůležité menšiny opravdu nebezpečných Islamistů.

Od začátku  problémů s Islámskými přistěhovalci se ozývali lidé, kteří ukazovali na  některé problémy, které k nám cizí kultura importuje do Evropy. Psali o násilí, znásilněních, snaze uzurpovat si veřejný prostor. Psali o možnosti že se mezi přistěhovaci nacházejí nejen parazité, vysávající sociální systém, ale i lidé vysloeně nebezpeční. S ambicí a chutí pro svoji víru zabíjet. A ne všchny tyto názory bylo možno šmahem zahodit do kolonky "nenávisti k". I když takhle se vančka s dítětem vylévala běžně.

Toho úsilí co pánové politici věnovali jen na to aby někdo nepsal na sociálních sítích o Islámu a uprchlících špatě, xenofobně a hlavně - aby nešířil zprávy o  multikulti věrchušce nepohodlných faktech a problémech . Fízlování,. Zastrašování. Pokuty (v Německu už prý takové pokuty za nedostatečně sluníčkářský přitup k Islámu padají). Výhrůžky. Neziskovky, které byly věcí pověřeny. Agentka komunistické STASI v jejich čele. A tak dále. A propagandistická mašinerie v médiích, vedená zaprodanými novináři.  Stačí trošku zagooglit  a najdete jak tendenčně se psalo o lidech, kteří si dovolili upozornit, že s islamisty a muslimskou přstěhovaleckou populací nemusí být vše OK.

To vše proto, umlčet lidfi, kteří zcedali varovný prst se slovy. POZOR, PŘESNĚ TOHLE SE MŮŽE STÁT. Ti obratem dostali nálepku  hater. rasista. xenofob.s  tím že jsou jednou nohou v kriminále.

Nemohu si  s přístupu těchto politiků a veřejně činných osob,   než vybavit jistého ministra. Ten ministr se jmenoval Kornélius Popletal z Harryho Potera . Protože  chování tohoto románového hrdiny NAPROSTO PŘESNĚ SEDÍ na chování politiků v imigrační krizi. Především v tom, jak okázale a efektivně dokázal popírat očividné.  Voldemort se přece  nevrátil !  A tak budeme každou zmínku a zprávu o opaku zapírat tutlat a trestat ty, kteří jí přinesou... Na úkor toho postarat se aby byli lidé skutečně v bezpečí !

Mimochodem, skutečně myslíte, že  vyhlášený výjmečný stav  má chránit  LID (Francouze) před TERORISTY ? Kdepak. Tento výjmečný stav má za úkol chránit prdel Francouzské VLÁDĚ před FRANCOUZSKÝM LIDEM, protože je nad míru pravděpodobné, že LID půjde DO ULIC a bude chtít hlavy politiků, kteří tuto situaci svoji politikou způsobili. Symbolicky... I když ve Francii, pravlasti Gilotiny bych se ani jiné alternativě nedivil.

EDIT 14.11.2015: 13:00 :  Právě jsem zaslechl ve správách, že Policie v Paříži do čtvrtka ZAKÁZALA veřejné demonstrace. Proč asi ?

Btw, doufám, že sluníčkářským aktivistům, kterých náplní práce bylo potlačovat všechny varovné názory a analýzy a ostrakizovat a démonozovat ty,  kteří o nebezpečí mluví,   je teď ze sebe blujno - neboť za krev mrtvých v Paříži a za žal jejich rodn a příbuzných nesou spoluodpovědnost. Sluníčkáři všech zemí, FAKT DĚKUJEM ! Je totiž jen otázkou času, kdy bouchne bomba třeba v Praze. A kdy mohou umírat i naši blízcí, rodiny, děti.. 

----------

Je třeba vykopt od kormidel politiky kteří to zavinili. Je třeba zbavit se policajtů, kteří dokázali jedině vyhrožovat  trestními sankcemi těm, kdož ukazují na nebezpečí, místo toho aby své úsilí zaměřili tam odkut skutečné nebezpečí přichází. Je třeba aby těmo lidem byla vyvozena zodpovědnost za situaci a byli za své podíly na ní odsouzeni. A v neposlední řadě je potřeba zavolat k zodpovědnosti NOVINÁŘE, kteří výše uvedeným pochlebovali. A to bez zbyečného sametu.

A tím odsouzením nemyslím veřejné a mravní. Tím myslím skutečné trestní sankce, třeba za "napomáhání terorizmu".

S pozdravem při sobotě, Ing Martin Prášek

PS: doufám, že hate free aktivisté  půjdou alespoň darovat krev, až bouchne bomba někde u nás.

 

 

 

 

 

Autor: Martin Prášek | sobota 14.11.2015 12:45 | karma článku: 40,72 | přečteno: 1793x