Miloš Zeman má důvod být na svou ochranku pěkně naštvaný

Média oběhlo video incidentu z volební místnosti, kde vykonával své volební právo prezident Miloš Zeman. Za řevu o "putinových děvkách" na něj polonahá aktivistka zákeřně zaůtočila sýma prsama.

Co myslíte. Když na Vás vletí (polo)nahá ženská aktivistka. Obletuje vás s heslem pomalovaným nahým trupem a cpe vám pod nos svoje kozy, spoléhaje na to, že jako slušný muž se dostanete do rozpaků před nahotou cizí ženy... Máte jako chlap právo si "sáhnout" ? Pěkně stisknout prsy v rukou?  Promnout bradavky mezi prsty?  Vždyď "kde je vyšpulíno, tam je dovolíno". A tato moudrost dle mého skromného soudu platí i o kozách.

Že bych  tím narušil její intimitu ? Ale prosímvás, jakou intimitu ? V momentě, kdy jde dáma takovýmhle stylem "s kožkou na trh", kdy svoji  nahotu použije jako transparent nebo rovnou jako zbraň, o žádnou intimitu nejde. A její ňadra jsou v daném případě asi stejně "intimní" jako transparent "Třiďte odpad" v rukou dredatého zhuleného green aktivisty.  Nicméně pořád jsou to kozy a chlapskou ruku všeho  věku potěší.

Když se ona polonahá dáma objevila v blízkosti Miloše Zemana, cpouce mu svoje přednosti před obličej a na dosah, měl "starý pán" nebývalou příležitost.

Milošova ochranka, bohužel pro něj,  zareagovala bleskurychle. Dámu spacifikovala a Miloše Zemana odtáhla pryč tak rychle, že se nestihl ani podívat. Ani podívat, natož šáhnout. Mno, já být Milošem Zemanem, mě by se to dotklo. Tedy to, že jsem neměl ani tu nejmenší šanci dotknout se. V jeho věku a stavu ostatně zřejmě mnoho takových příležitostí nemívá.

Myslím že  ochrankářům bude dnes večer  pan prezident "na koberečku" řádně mejt hlavu..

 

Autor: Martin Prášek | pátek 12.1.2018 18:44 | karma článku: 22,02 | přečteno: 1268x