Míchači metylalkoholu. Blbové nebo sebvevrazi ?

Tak nám Policie rozkryla aféru s pajcovaným alkoholem. Tedy alespoň odle jejich siláckých prohlášení. Rozsáhlá tisková konference však nastolila jinou otázku. Byli míchači metylového chlastu blbové nebo sebevrazi ?

Podle Policie,  si  zadržení a obvinění byli vědomi, že míchají a distribuují smrtelně jedovatý koktejl. Což potvrdil zejména jeden obviněný který se k věci plně doznal a plně spolupracuje.

Hm. Jenže kdokoliv s IQ nad padesát, který VÍ co vlastně jedovatého míchá, musí dojít LOGICKy k tomu, že 

1: Po jeho huhukoktejlu budou umírat lidi

2: Bude  to průser a policajti po tom půjdou jak Pražák po uzeným metař po bagu nebo slepica po flusu.

3: To mu samozřejmě OMEZI TRZBY , když si zabije zákazníky.Sám si vlastně zavře penězovod.

4: Jestliže po tom policie půjde, je pravděpodobné, že se jim podaří rozkrýt řetězec, protože koneckonců tváří v tvář mrtvolám a mnoha letům kriminálu bude většina malých rybek v akváriu zpívat.

5: Půjde bručet a hrozí mu cokoliv od 10 do doživotí.

Za takovýchto podmínek by  metylalkohol  mohl míchat jen  BLBEC..... nebo SEBEVRAH.  A nebo je tady něco jinak, Hodně jinak...

Stát přichází o nemalé prostředky, stejně tak přicházejí pohibicí o peníze i firmy a podnikatelé a někteří malí budou muset stáhnout roletu. Jenže díky prohibici tratí nejen vláda a výrobci, ale i samotné lihové mafie.  A protože o peníze jde až v první řadě,  je třeba celou aféru pomalu a se ctí ukončit.

Nějaký obětní beránek, nějaký van der Lube , zkrátka někdo kdo ten Reichstag podpálil se musí, pro blaho všech, najít a to rychle. Hlavně aby se jak SKUTEČNÉ MAFII, tak i SKUTEČNÝM VINÍKŮM causy, bez ohledu jaká byla jejich motivace, nic NESTALO.

 

Jo, a počítejte se mnou:  Podle dostupných údajů je v ČR ročně spotřebováno (dle WHO) 16 l alkoholu na hlavu.To je při deseti milionech lidí cca 160 000 000 tj sto šedesát milionů litrů čistého lihu. Odhadem jest u nás spotřebováno 70 000 000 lahví  tvrdého alkoholu ročně.  Čtvrtina z toho mají být, dle odhadů, padělky. . To jest bratru  17 500 000 lahví padělaného šnapsu. Policií odhadovaných 15 000 lahví které vyrobila a distribuovala tato skupina.. jaký je to podíl v tom 17,5 milionu lahví  falešného alkoholu ? celých 0,08 procent . Úžasný úspěch. Něco jako mravenčí plivnutí do moře....

Autor: Martin Prášek | středa 26.9.2012 8:50 | karma článku: 22,00 | přečteno: 1179x