Jsi Charlie? Tumáš od nás tolerantních muslimů přes držku !

Ccelá Evropa oplakává oběti masakru, který rozpoutali poťapaní islamisté ve Francii. Na náměstích se dme vlna solidarity a politici kráčející v čele mas všechny opakovaně ujištují, jak je ten Islám mírumilovný a jak jsou extrémisté jen špičkou ledovce., a že muslimové přeci ve většině ten útok odsuzují.

Teprve patnáctiletý chlapec z technické a odborné školy Blaise Pascala v Chateauroux by o té muslimské toleranci v praxi mohl vyprávě. Za to že si na svém facebookovém profilu vyvěsil JE SUIS CHARLIE, zastal se obětí a dovolil si kritizovat vrahy a zastávat se sekulárního státního systému -  si na něj 12 jeho muslimských spolužáků počíhalo a zmlátilo jej do krve. 

Zprávu o tom přinesl  Francouzský deník Le Figaro a z českých  Blesk.  A jak už to bývá ani slovo v sluníčkářském nebo lupařském  "mainstramu".

Podle ředitele oné školy, Fabiena Lascauxe „Měli pocit, že útočí na jejich víru, a rozhodli se pro odplatu“. Touto mentalitou muslimské mládeže to začíná. Dál pak  za okázalého nezájmu mainstreamových médií a nezájmu opdpovědných politiků jsou už předměstí v plamenech. A džihádem, kalašnikov, uřezáváním hlav a teroristickými útoky to končí. A je jen na nás, jak daleko si necháme věc přerůst přes hlavu.

PS: jsem zvědav jak dlouho tu článek vydrží.

Autor: Martin Prášek | úterý 13.1.2015 17:26 | karma článku: 41,56 | přečteno: 2883x