Je třeba plebsu ukázat, že má držet hubu a šoupat nohama.

Volby se nám kvapem blíží a smutný geroj,  "tykadlový řidič" se dle rozhodnutí nejvyššího soudu musí vrátit zpět do basy.  Je třeba plebsu a spodním deseti milionům  rázně dát najevo, zvláště v době, kdy se lepí volební plakáty,  aby si dal pokoj a nerušil politikům jejich "kruhy" v závodech o korejtko.

A to i přesto, že mnozí politici na mnohých plakátech zleva zprava zepředu i ze zadu by zasloužili  přimalovat rozhodně víc než jern fousy a tykadla. Někdy kosočtvrec s čárkou, jindy bublinu "LŽU VÁM AŽ HANBA !"

Naše justice opět ukázala, jak dalece a široce se umí zajímat prkotinami, nevýznamnými peachovinami  a blbými šaškártnami, zatímco korupčníci, zloději, vrazi, delaeři drg a to nemluvbím třeba o romské kriminalitě atd... jsou jim naprosto totálně u kloaky.

Poslání Tykadlového řidiče zpět do basy  právě v čase, kdy se na ulicích začínají objevovat volební plakáty a prpagace politických stran (to je mi ale náhodička, viďte... ) vidím jako daleko více politiky zmanipulovaný proces než causy Ratha, Parkanové a Lessyho  dohromady. Vidím v tom varování lidem, kteří by se chtěli na tu politickou šarádu a fantazmagorii vykašlat a dát to najevo, třeba přikreslením  parohů nad hlavy politických  kandidátů na koryto.

Lid je znechucen z politiky,  z leva i zprava  se člověku natahuje žaludek a háže to pumpa zpátky. Co kdyby se lidi rozhodli udělat tady pořádek. Kreslením po plakátech to začíná, zvoněním klíčů to končí.

A to politický establishment bez rozdílu barev, - včetně justice, která by za své výkony v posledních letech  byla první na řadě - přece nemůže dopustit. Znovuzavření "tykadlového řidiče" je v tomto kontextu zjevnou výhrůžkou.

A je jen na nás, na LIDECH a OBĆANECH, jestli se NEnecháme zastrašit, nebo  jestli tuhle hru se státem budeme hrát podle jeho not a poslušně šoupat nohama, držet huby a platit do jejich spektra tunelů od modré po oranžovou..

Takže jakmile to vypukne... FIXY  DO KAPES ! Máte PRÁVO dát politikům najevo, co si o nich myslíte. A třeba i fixou na jejich plakát !

 

 

 

 

 

Autor: Martin Prášek | čtvrtek 30.8.2012 11:05 | karma článku: 30,15 | přečteno: 1627x