Jakým druhem parazita je OSVČ ?

Poté co socdemácý expert vyslovil převratnou myšlenku, že co OSVČ to parazit,  napadlo mne  sebkriticky (neb jsem také OSVČ) zvážit, jaký druh parazita že to vlastně jsem.

Vývojový cyklus malárie. Zdroj: wikipedie

Na to, že už jsem, alespoň podle geniální repliky poslance Krátkého (ČSSD),  jako člověk pracující i v noci  - Cituji jmenovaného poslance  - " kurva nebo zloděj",  jsme si zvykl celkem dobře. Koneckonců obě dvě nejstarší povolání jsou známá - a jednoznačně definovaná. 

Nyní, když expert Mládek (rovněž za ČSSD - oni ti socani budou zřejmě fakt dobrej oddíl)  mě, coby  - matematicky řečeno -  člena podmnožiny OSVČ, označil za PARAZITA, nastal nemalý problém.  Že nevím s kterým druhem cizopasníka  se -  coby živnostník - abych tak řekl, identifikovat.   A vlastní identita, jak jistě uznáte, jest klíčovým prvkem v životě člověka.

A tak je po půlnoci a já prolézám internet, wikipédie a lékařské stránky a googlím jako vzteklý. Co by člověk pro vyjasnění svojí identity taky neuděla, žeano. Všechny motolice pijavice škrkavky hlísty, treponemy, toxoplazmy, bilharziozy, plazmodia a jiné breberky.  Ať však koukám jak koukám, nepřichází žádný okamžik typu wow .. přesně tohle jsem JÁ... Dokoce ani ta malárie na mě nesedí,  vždyď i její  vývojový cyklus, třebaže s desítkami stádií,  je daleko předvídatelnější, než právní džungle která v našem státě panuje.

Nu což. Dnes svoje dilema asi nerozlousknu. Jedno je ale jisté.  Až se vlády ujme ČSSD, se zvýšením minimálních mezd, se zvednutím daňového zatížení a s dalšími klacky, které drobným podnikatelům naházejí Oranžgutání a závistliví odboráři pod nohy, budeme asi všichni  živnostníci z biologického hlediska ROUPY nebo TASEMNICE...

 

Proč ? Protože budeme  totálně sprominutím  V PRDELI...

 

 

Autor: Martin Prášek | pondělí 18.3.2013 8:45 | karma článku: 31,97 | přečteno: 1502x