Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Imigranti znásilňovali, Evropští muži to ods...káčou.

Zábavním  aquaparkem ARRIBA v Norderstedtu otřásl skandál. Dvě dívky ve věku 14 a 21 byli znásilněny afgánskými imigranty. Skandální jest ovšem hlavně způsob, jakým se vedením parku rozhodlo situaci řešit.
Provozovatel vodního světa v severoněmeckém Norderstedtu se kvůli případu znásilnění čtrnáctileté dívky dvěma afgánskými běženci rozhodl zpřísnit bezpečnostní opatření v bazénu. Na některé atrakce v určitý čas dokonce úplně zakáže vstup mužům. Informovala o tom agentura DPA.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/nemecko-akvapark-napadeni-0yy-/zahranicni.aspx?c=A160305_190231_zahranicni_ale

Na některé atrakce v určitý čas dokonce úplně zakáže vstup mužům. Ne jen imigrantům, ale mužům všem. Ti jsou pak svojí SEGREGACÍ podle nejlepších tradic kolektivní viny potrestáni za chování nejakých necivilizovaných opic někde z dálného východu ( kdokoliv,  kdo znásilnuje JE necivilizovaná opice ! ) 

Je zajímavé, že problémy s mužskými migranty v podobných zařízeních jsou časté, jak je vidět z tisku. Když už se tedy po Kolínských silvestrovských skandálech a po nas..ehm naštvání veřejnosti  o těchto incidentech smí mluvit či psát. 

Dočasně zakázali  vstup "mladíkům" například :

Severofinské město Haukipudas nedaleko Oulu mladíkům z místní ubytovny pro žadatele o azyl na dva týdny zakázalo vstup do veřejného bazénu. Důvodem jsou incidenty s ženskými návštěvnicemi bazénu, uvedla v neděli televize YLE.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/zakaz-vstupu-bezencu-do-bazenu-finsko-dxl-/zahranicni.aspx?c=A160117_131829_zahranicni_jkk

A nebo v německém

Město Bornheim v Německu zakázalo mužům z místní uprchlické ubytovny vstup do bazénu. Návštěvnice i zaměstnanci plaveckého stadionu si totiž stěžovali na to, že je mužští azylanti často slovně obtěžovali. Uvedla to agentura DPA. Obtěžování u bazénu řeší i mnichovská policie. Tři muži tam sexuálně obtěžovali dvě mladistvé.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/bornheim-zakaze-muzskym-bezencum-vstup-do-bazenu-fvj-/zahranicni.aspx?c=A160115_113700_zahranicni_san

Ale vraťme se k aquaparku Arriba. Je zajímavé,  že prostě také  nezakázali  v určité hodiny vstup na atrakce také "ženám", když už chtěli pohlaví oddělit. Potom by nepohodlí výměnou za bezpečí politicky korektně sdílela OBĚ POHLAVÍ. Nebo za omezení komfortu mužům nabídl něco navíc. Třeba "male only" kouek a hostesky bez vršku plavek .o) (to ovšem by feministky z toho  chytnul psotník  a ten psotník ještě  vzteklinu) . Nebo prostě dávat mužům slevu na vstupném.

Pragmatičtěji zaměření se rovnou zeptají, proč prostě do podobných zařízení neomezit imigranrtům vstup. Třeba až do té doby, než se prokáží třeba dokladem o úspěšném absolvování vzdělávacího kurzu "ženy tu nejsou kurvy a nechtějí s tebou šukat jen proto že jsi snědý, musulman  a chlap". Nebo pokut při registraci neobdrží řádnou injekční dávku depotních antiandrogenních preparátů.

Jenže to by byla diskriminace. A diskriminovat imigranta ? Nepřípustné. A to i tehdy, když objektivně pochází ze země, kde se nedokáží místní machové  s "ženstvím" vyrovnat jinak nežli zahalením do hadru a uříznutím toho nejcitlivějšího. To by bylo povyku, řevu, různých sluníčkářškých organizací na krku a tak dále. 

 Diskriminovat bílého (heterosexuálního) Evropského muže ? Tomu se však nikdo nediví, toho se nikdo z rovnoprávníkářů a sluníček nezastane. Diskriminace "domácího" bílého heterosexuáoního muže je totiž normální. Neboť jak všichni ví,   jsou to jen domácí násilníci, znásilňovači, dětinští, neschopní kurevníci utíkající před zodpovědností. Lakomí, zlí chamtiví vykořisťující, sociálně necitliví queer unfriendly bídáci. A krom toho s milionáři ukradli slunce.

Výsledkem toho je tedy segregace. Ve jménu bezpečí dětí a žen, jak se nechal management parku i na sociálních sítích slyšet. Muž jako takový je prostě zvěř a jako s takovým má být nakládáno.

Nebo alespoň potencionální agresor tedy  potencionální zvěř. Bez ohledu na to, jestli jest to  kultivovaný a neustálým tlakem feministek téměř defakto vykastrovaný Euroamerický muž s oprávněnou obavou s toho říci ženě že jí to sluší , aby nebyl  za to žalován, vyhozen z práce nebo vláčen po slepičích tribunálech na sociálních sítích,  nebo muž ze zemí, kde se s ženami nepatlají a sprominutím neserou, kde je nerovnost a nehodnotnost ženy zakořeněna ve zvycích, kde platí Kdyby krev, výtok a hnis vytékaly z manželova nosu a žena by je olízla svým jazykem, stále by pořád nebyla schopna splnit to, co je oprávněn od ní požadovat. (Ostatně, dobrý a velmi dobře ozdrojovaný, text na téma vztahu islámské kutury k ženě ZDE).

Všechni muži  jedna verbež v jednom pytli.Tedy podle provozovaelů tohoto aquaparku. Sgregace jak v jižanských státech blahé paměti (před)minulého století, kdy se naprosto stejně pohlíželo na  černochy.Akorát se dnes píše rok 2016.To je ale drobný detail. 

Že ze mě udělá podčlověka, chcete li "negra" moje POHLAVÍ a že tou pomyslnou žlutou hvězdou na kabátě bude napříště můj penis - a to nejen díky místním feministkám ale i díky vzdáleným imigrantům, to bych v Evropě , plné žvástů o korektnosti, rovnoprávnosti a hlůvně o naprosté nepřípustnosti principu kolektivní viny -  vskutku nečekal.  

PS: Abych se vyhnul náhodné i plánovité dezinterpretaci tohoto textu: Tento článek nemá za cíl šířit nenávist vůči jakékoliv náboženské etnické rasové nebo jiné skupině. Pouze poukazuje na problém a na nepříliš šetrné řešení, kteé bylo jednou Německou firmou zvoleno.

Autor: Martin Prášek | pondělí 7.3.2016 12:57 | karma článku: 40,13 | přečteno: 3148x
  • Další články autora

Martin Prášek

Požírá Rusko své „užitečné idioty“?

„Revoluce, jako Saturn, postupně požírá své děti.“ Prohlásil před revolučním soudem jeden z předních Francouzských revolucionářů, Pierre Vergniaud těsně před tím, než jej poslali pod gilotinu.

15.5.2024 v 17:30 | Karma: 19,35 | Přečteno: 1009x | Diskuse| Politika

Martin Prášek

Datová zpráva byla z datové schránky ministerstva stornována...

Od 1.1. 2023 byla všem spolkům a všem podnikajícím fyzickým osobám povinně a bez diskuzí zřízena DATOVÁ SCHRÁNKA. Kromě úsporou času argumentovali zastánci povinných DS takéSPOLEHLIVOSTÍ a nepopiratelností doručení státnímu úřadu.

1.3.2023 v 8:30 | Karma: 22,28 | Přečteno: 543x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Jak nám Babiš uplatil voliče vpodstatě v přímém přenosu.

Ještě nad úmrtním oznámením Generála Pavla jsem se domníval, že více svinstva už ve volební kampani být nemůže. Ale že úderem sobotní 14:00 s uzavřením volebních místností shtstorm opadne a bude klid. Jenže nebude.Bude průšvih.

26.1.2023 v 21:51 | Karma: 27,05 | Přečteno: 1376x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Tak nám otrávili prezidentského kandidáta?

Prezidentské volby u nás finišují. A zatímco nemocný prozápadní kandiát generál Pavel ruší pro nemoc program,zatímco jeho konkurent Andrej Babiš šlape na plyn.A mě nezbývá, než si vzpomenout na rok 2004 na otravu Viktora Juščenka

24.1.2023 v 12:21 | Karma: 11,71 | Přečteno: 533x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Pokuta 100 litrů za to, že HASIL požár NP České Švýcarsko...

Pamatujete na lihovarníka, který začátkem covidu navařil místo chlastu dezinfekci ? A kterého za to zaklekl celní úřad? Tak tady máme ještě něco daleko absurdnějšího.Muže, který vrtulníkem "nedbalostně hasil" požár.

31.10.2022 v 14:56 | Karma: 36,20 | Přečteno: 1278x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Komentátor Schmarcz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Ruská jaderná ponorka plula u pobřeží Floridy. Fotky ukazují její poškození

19. června 2024  13:53

Ruská flotila, která navštívila Havanu, se rozdělila. Část pluje od Kuby směrem k Venezuele,...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

Pozabíjejme rodiny útočníků z Dagestánu, ostatní to odradí, vyzývá Kadyrov

27. června 2024  8:54

Čečenský vůdce Ramzan Kadyrov na setkání s bezpečnostními složkami navrhl, aby byl zabiti rodinní...

Poslanci budou schvalovat kandidáty na letošní státní vyznamenání

27. června 2024  5:53,  aktualizováno  8:46

Přímý přenos Kandidáty Sněmovny na státní vyznamenání budou schvalovat poslanci. Předběžný seznam kandidátů...

Třicítky vydrží až do prázdnin. Místy je doprovodí bouřky s přívalovými srážkami

27. června 2024  8:03

Konec června bude v Česku dále teplý, do konce týdne se však budou vyskytovat bouřky a přeháňky,...

Nesouhlasil s Putinem a psal na frontu. Patnáctiletého Rusa odsoudili na pět let

27. června 2024  7:30

Ruský vojenský soud v Moskvě odsoudil patnáctiletého Arsenije Turbina k pěti letům vězení za účast...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 331
  • Celková karma 19,35
  • Průměrná čtenost 2947x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...