Co nikdo z ČSSD neřekl, a mě to chybělo.

Výslech lobbysty Dalíka přinesl nečekaný zvrat. "Peníze za korupci v causách Pandur šly do pokladny ČSSD", vypověděl na policii. Což už je po insideru Rathovi druhý, který tvrdí že kasa socanů nebývá vždy plněna košer způsobem.

Ono se to vůbec jmény, spojenými s ČSSD v cause Pandury hemží. Tedy nikoliv jen "ta zlá koalice".

A co na to sociální demokracie ? Partaj, která jakmile se jen stín podezření mihne kolem někoho alespoň mírně pravicového hned vyřvává o  vyšetřovacích komisích, předvádí řečnická cvičení v parlamentě, svolává tiskové konference a požaduje demisi málem i  uklizečky na úřadě vlády a hajzlbáby v centrále ODS ?

Publikované údajné výroky zatčeného přítele Mirka Topolánka Marka Dalíka jsou jasným a účelovým předvolebním útokem. Jde o dosti průhlednou snahu ODS odvést, dva dny před volbami, pozornost od vlastního skandálu směrem k opozici

 Nyní stín podezření - a to velmi nepěkného -  prošel kolem oranžistů samotných. A výsledek ? Né, my nekradem, nikdy.  a Když náhodou krademe tak platí pravidlo číslo jedna. Navíc to je všechno je jen zákeřný komplot ODS.

Až to jejic vyjádření připomíná onen starý vtip, kterak Gestapo chytilo jistého doktora Horáka a vyslýchají jej:

- Jste Fučík ?

- Nejsu Fučík !

- A nelžete nám tak náhodou trochu ?

- Nelžu ! Fučík NIKDY nelže !

 Co však z úst politiků ČSSD nezaznělo ? Alespoň zdvořilý slib nejen voličům ale i OBČANŮM TÉTO ZEMĚ, že ČSSD bude plně spolupracovat na vyšetření toho, na kolik se mohly na daných korupčním jednání podílet (tehdejší i dnešní) špičky jejich vlastní strany. Ani slib, že v případě že se jakékoliv podezření potvrdí, vyvodí z toho sama ČSSD vnitrosranické důsledky. A hlavně to nejdůležitější : Totiž Že bude podporovat vyšetřování korupcí i  směřující do řad jich samotných a to i když vyhraje volby...

 Nic takového z úst špiček Sociální Demokracie  nezaznělo. Proč asi ? Taková zásadová partaj , co se týká korupcí, to je. Celé to ta budí neodbytný  dojem, že oni socani  proti korupci  chtějí  bojovat jen a pouze pokut za A: z ní mohou vytřískat politický kapitál a za B: bojovat jen proti korupci "nesprávné" - rozuměj té, co neteče do JEJICH kapes a pokladen.

A co na to Jan Tleskač ? A co volič levice ?  Že nic, že je volit bude stejně ? Hm, (autocensored) ...

Autor: Martin Prášek | čtvrtek 11.10.2012 15:55 | karma článku: 29,97 | přečteno: 1619x