Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NN

natelius

18. 6. 2008 20:46
Potrat není léčba

Pokud není nastávající matka vážně poškozena porodem; tam je to trošku jiná situace. Pletete jabka a hrušky dohromady.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

18. 6. 2008 18:51
jenom drobný

detail. Jehovista  si nenechá udělat transfúzi, aby nepřišel o duši. Duše neznaboha nebo heretika mu na srdci neleží, takže vám transfúzi klidně dopřeje.

0 0
možnosti
N

nepolitik

18. 6. 2008 15:11
Podle jediné obvodní lékařky nelze

posuzovat celé zdravotnictví. Naopak Váš článek dokazuje, že jsou i velmi dobří lékaři, kteří Vám pomohli. Jediné co mohu doporučit změnit svoji obvodní lékařku a najít si  jinou nebo jiného obvoďáka. To snad jde. Já osobně bych to tak řešil. Vím, že v malé obci to může být velký problém, ale než se nechat léčit nějakým nedoukem, tak bych risknul. Já si zatím nemohu na svoji obvodní lékařku stěžovat, ani na ostatní lékaře se kterými jsem se dostal do styku.

0 0
možnosti
PN

vver440

18. 6. 2008 15:50
Re: Podle jediné obvodní lékařky nelze

felčarům se vyhejbám radši z dálky. moje obvoďačka je ............  a ...... a ....... a to sem eště hodně slušnej. před 3ma rokama mě chytly záda. stěží sem se k ní dobelhal. v ordinaci mi pak řekla, abych se předklonil, což samozřejmě nešlo. tak se mně zeptala na zaměstnání a když sem jí řek, že sem osvč, tak mi rovnou řekla, že to nic není a dostal sem na to brufen, takže mně nejenom bolely záda, ale i žaludek. přišel sem po tejdnu znovu a tak mě poslala k neurochirurgovi, ale ten měl čas až za 14 dní. bylo to fakt super

0 0
možnosti
MK

wopi

18. 6. 2008 15:07
koho proboha bili

ti specializovaní lékaři?? 8-o8-o8-o

0 0
možnosti
B

bijec_vsech_tupcu

18. 6. 2008 15:19
Re: koho proboha bili

asi autorku, ci jsem z toho jelen8-o

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fiala

18. 6. 2008 14:49
Reformovat zdravotnictví

V současnosti samozřejmě nelze nijak kloudně řešit situaci, kdy nejste spokojená s prováděnými službami. Stav je takový, že jsme "v péči" lékaře, nikoli v pozici zákazníka, který jde za odborníkem, který mu má vyřešit problém, který sám nezvládá. Proto pojišťovny nejsou jakousi prodlouženou rukou a odborným poradcem pacienta a "správcem" jeho "konta", ale pouze redistributorem peněz. Neslouží pacientovi-zákazníkovi k tomu, aby mu pomohly v orientaci na trhu, který pacient-zákazník nemůže z důvodu velké složitosti oboru rozumět. Potom tedy dochází i k situacím, o kterých píšete.

Pokud by existovala situace, že je pacient v roli objednavatele služby, a lékař by si byl vědom toho, že není jediný, který ji může poskytnout (zákazník by si zašel za "svým" odborným poradcem do pojišťovny, který by mu doporučil 3-4 poskytovatele) vypadala by situace jinak. Dost možná by lékař na vlastní náklady za pacientem sám dojel (byl jsem toho již několikrát svědkem, coby zákazník nějakého dodavatele).

0 0
možnosti
L

Luborka

18. 6. 2008 19:53
Re: Reformovat zdravotnictví

Je diskutabilní, jestli by to bylo na vlastní náklady. Pokud tomu dobře rozumím, zákazník je ten kdo si vybírá službu, kterou jiný nabízí. Zákazníkem se stává v okamžiku, kdy vůbec takovou službu potřebuje, takže okud dělám vše pro to, abych se vyhla být zákazníkem možná by bylo fajn, abych si opravdu mohla vybírat služby, které potřebuji. Nicméně stát mě nutí platit něco co nepotřebuji a navíc i když potřebuji. Jak by to pak bylo z kapes lékaře, pokud ho platí všichni v této zemi? Jo, reforma zdravotnictví to je to co potřebujeme a od podlahyR^

0 0
možnosti
J

jana555

18. 6. 2008 14:45
také nevím

také nevím jak se zachovat k tomuto prohlášení. Chodit s každou blbostí k doktorovi, nebo nechodit vůbec. Ono to asi vyjde nastejno. U vytíženého doktora stačí skutečný problém a u neumětela pro to, aby se uživil, chodit co nejčastěji. Protože potřebuje poplatků co nejvíce aby se uživil.A Vám karmu R^;-D 

Mám dotaz, co je ten bijec zač? Retard?

0 0
možnosti
B

bijec_vsech_tupcu

18. 6. 2008 14:47
Re: také nevím

neni retard, to bych se poohlidnul jinam, jen proste blbnul system a v domneni, ze to spadlo to psal x krat, ale ono opakovani je matka moudrosti ci snad uz ne? :-)

0 0
možnosti
B

bijec_vsech_tupcu

18. 6. 2008 14:30
jejej

Kdyby

nebili specializovaní lékaři,?

0 0
možnosti
B

bijec_vsech_tupcu

18. 6. 2008 14:28
jeee

" Kdyby

nebili specializovaní lékaři," za to take muzou ucitele, nebo spis nepozorny a hloupy zak?

0 0
možnosti
B

bijec_vsech_tupcu

18. 6. 2008 14:27
jeje

Nepsala jste neco nahodou nedavno neco o tom jak spatni jsou ucitele? " Kdyby

nebili specializovaní lékaři ", asi stali za nic uz i za vas ne? nebo jen vy stojite za nic? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1354x
Píšu, protože můžu, fotím, protože mě to baví
promotion-and-affiliation