Jiný druh mužů

Jsou muži, kterým se ženy líbí takové jaké jsou. Ale pak je tu ten jiný druh

který „určuje“. Ano, jsou to především muži, kteří určují módu, kteří říkají, co je krásné – co je in – mladá, krásná, štíhlá a vysoká děvčata, dlouhovlasá, okatá, dlouhé řasy, dlouhé nohy, štíhlé boky, plná prsa...

Každá normální žena ví, že takhle příroda opravdu nenaděluje anebo jen poskrovnu.

A jsou to zase muži, kteří se stávají plastickými chirurgy, pomalují si vás, a pak se do vás pustí a vytvarují si vás k obrazu svému.

Někde přidají (prsa),jinde uberou (hýždě, boky), oční víčka zvednou, nos zmenší, uši přišijí, vrásky vyhladí, rty přibarví, oči zmodrají (čočky), oholí tu i onde, odbarví, naondulují, doporučí styl líčení, účesů i oblékání. Dokonce navrhnou i šperky...

… a pak se ožení s úplně normální tuctovou ženskou, třeba při těle a s malými prsy, ale hlavně originální nezamindrákovanou, se smyslem pro humor, se kterou se může bavit o všem (ne jen o zdravé výživě), může s ní jít třeba na grilovačku nebo na pivo a nemusí se obávat, že by neměla stejný požitek ze stejně nezdravého žití (alespoň občas).

Ano, přesně tihle pánové, můžou za ty všechny nešťastné ženské stvoření, které trpí jakoukoliv odchylkou od uniformovaných modelek.

Zbytečně se tak trápí svou tloušťkou – obvykle to bývají ty nejhubenější, svým velkým zadkem – ty, které ho mají jako když babička spráskne ruce, nebo břichem – to má každá (téměř) úměrné své postavě.

Jiné trápí velký nos, odstávající uši, málo vlasů, hodně vlasů, krátké... dlouhé... a pak i ta nemožná barva...

Ano, toto všechno řeší kvůli mužům především mladší nezadané ženy.

Ty starší a zadané, řeší to samé, jen důvod je jiný. Většinou jsou za tím nespokojené závistivé drbny, a klidně to můžou být i kolegyně z práce, stejně jako „rádoby“ kamarádky.

A pak je tu ještě jiný druh žen, které jsou spokojeny samy se sebou, kosmetiku ani plastiku neřeší, móda jim nic neříká a tudíž nediktuje, oblékají se hlavně pohodlně, jí, co jim chutná a dělají, co je baví...

Ty pak mívají největší úspěch v lásce i v životě vůbec..., daří se jim v zaměstnání, v kolektivu a vše, nač sáhnou...

A takové má nakonec rád i ten jiný druh muže, který je vlastně taky ten „normální“, jen se v něm sváří dvě osobnosti: jedna diktuje, druhá miluje... :-)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Dagmar Prachová | čtvrtek 7.8.2008 23:44 | karma článku: 18,05 | přečteno: 1850x
  • Další články autora

Dagmar Prachová

Postřehy třídní učitelky

24.4.2017 v 19:21 | Karma: 30,46

Dagmar Prachová

Generál Sherman

24.8.2016 v 22:05 | Karma: 22,40

Dagmar Prachová

Koldom

27.7.2016 v 11:11 | Karma: 21,55

Dagmar Prachová

Silvestrovská

10.2.2016 v 6:41 | Karma: 9,26

Dagmar Prachová

Jaro

10.2.2016 v 0:09 | Karma: 8,59