Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Kdysi jsem přistupovala s nedůvěrou k první filmové verzi Gatsbyho, protože Fitzgeraldova novela je útlé dílko a nebylo mi jasné, jak může obsahově stačit na scénář filmu. Původní film byl téměř doslovnou interpretací literární předlohy a je nutné uznat, že její mistrovskou adaptací. Nepůjdu se na novou verzi podívat, aby mi nepřekryla to, co považuji za opravdu zdařilé. :-)

1 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že jsem měl zcela stejné pocity, ale nových námětů ubývá a tak jiných pohledů na stejnou věc bude ve filmu přibývat. A tento počin Baze Luhrmana mě s odstupem času, tj. po několika dnech od vidění v kině, baví stále víc ... Je to rozmáchlé dílko, velmi současné a myslím, že si při něm většina diváků na původní zpracování ani nevzpomene ... :-)

0 1
možnosti

NA PŮVODNÍ FILM TENTO REMAKE URČITĚ NEMÁ, NEBUDU SI KAZIT emoce tím, žena film půjdu

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli se dá v případě adaptace původní knižní předlohy hovořit o remakeu. Osobně si myslím, že se spíš jedná o zcela novou filmovou adaptaci, takže bych neházel zas až tak flintu do žita ... Ovšem pokud jste fanynka Roberta Redforda, tak to přirozeně chápu ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!