Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidíš Romane a obyčejným lidem tam chyběly Babovřesky ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Ještě, že obyčejní lidé, nerozhodují o cenách pro nejlepší filmy :-) Jinak, samozřejmě, ať si do kina chodí, na co se jim líbí ;-)

0 0
možnosti
OF

Di Caprio v Hořícím keři nehrál ?

V nějakém dřívejším filmu AH hrál. Já jsem Hořící keř neviděl, stojí za to ?Byl jsem s manželkou v Praze, chtěl jsem jít na Vlka z Wall streetu / nějaké kino v Letňanech/ , manželka ale chtěla na tatarský biftek. Udělali jsem chybu ?

Tatarský biftek byl výborný,

0 0
možnosti
Foto

Nee :-) ... Ale hrál tam výborně Trojan, skvělá Pauhofová i pro mě jinak neakceptovatelný Kotek a další. Výborné dobové reálie a palčivé, citlivě zpracované téma. Bravurně sestříhané dokumentární záběry, promíchané s dotočenou "realitou". Několika slovy, film, jaký se v naší zeměpisné šířce již dlouho nenarodil a který rozhodně stojí za pozornost a za shlédnutí. Di Caprio hrál ve filmu Agnieszky Holland "Úplné zatmění". Neobjevila ho, ale dost se na jeho kariéře pozitivně podepsala. Myslím, že dokonalá kombinace by byla zajít nejdříve na dobrou večeři a pak na "Vlka z Wall Streetu", ovšem i samotný tataráček byl samozřejmě dobrou volbou ... ;-)

0 0
možnosti
LC

Pěkné shrnutí.R^ Právě jsem dočetl recenzi redaktora Svobody, který se topil v tom, jak by se vlastně měl zaujmout postoj k Hořícímu keři. Všichni se tak vymezuji, až pro samou zarputilost nejsou schopni definovat, co že je tedy podle nich vlastně umění, co kvalita a co správné. Takové ty vrátka, aby se dalo nadávat kdykoliv a na cokoliv. Jsem rád, že tuto potřebu nemáte. Pěkný den L.:-)

0 0
možnosti
Foto

Moc děkuji za karmu i za Váš názor. Snažil jsem se jen subjektivně popsat pocit z celého večera a současného postavení českého filmu. Nemám potřeby se vůči něčemu vymezovat ... Přeji pěkný den ... :-)

0 0
možnosti
PH
Foto

Pokud jste se díval na něco, co se Vám nelíbilo, tak plně souhlasím. Ale určitě jste mohl přepnout na jiný kanál nebo se jít třeba projít kolem domu ;-)

0 0
možnosti
JK

J21o36s71e68f 44K89l45a89t

22. 2. 2014 23:02

Bohužel platím i já za daňového poplatníka,který sponzoruje ač sponzorovat nechce a raději se podívám na film americký,tudíž celosvětový

2 0
možnosti
Foto

Při kvalitě českých filmů to naprosto chápu ...

2 0
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!