Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Film jsem viděl a kritiku pana autora nechápu. Válečné filmy moc v oblibě nemám, ale tenhle je něco úplně jiného. Patetický? A Příběh opravdového člověka se líbil? To jen, abychom věděli, z jaké strany vane větérek.

Bez karmy.

1 0
možnosti
DP

D62a91d40a63k 30P77e18t94r

5. 4. 2015 12:26

Z jaké strany vane věterek u filmů Narozen 4. července a nebo Olověná vesta?

0 0
možnosti
DP

D65a18d98a83k 30P23e85t67r

5. 4. 2015 9:51

A závěr, kdo s čím zachází s tím i umřel. Jeho smrt byla důkazem v jakém stavu se nacházejí novodobí  váleční veteráni.

1 0
možnosti
JS

J52a25n 46S29a93r46k36a

5. 4. 2015 3:02

To snad ne?! Konecne natocenej film bez politicke korektnosti natocenej proste tak jak to vse bylo, se vsim vsudy a hned je to pateticka agitka. Ziji ve statech a muzu videt reakci okolo sebe, videt rozhovory jeho kolegu a jeho rodiny a jedine co slysim je zetam nic nebylo vynechano a ani se nic nepridavalo. Ale asi kdyz se toci pravda a realita, tak kritika nejasa.....

3 0
možnosti
Foto

Bez politické korektnosti? A to je jako co? Osobně jsem nikdy žádnou politickou korektnost v žádném válečném filmu nenašel. Většina je jich v tomto ohledu jednosměrně zaměřená ve smyslu "my jsme ti nejlepší a nepřítel nás nezajímá, protože ho převálcujeme", novodobé filmy pak připouštějí, že nepřítel může být taky člověk. Ale mi vůbec nevadí, co Kyle dělal a jak dělal svou práci. Mi vadí, že o něm Eastwood natočil bezduchý film. Jestli se ve Státech líbí, nic proti tomu nemám, předpokládám, že si z toho lidi vybrali právě tu "politickou nekorektnost", která je teď in, já od režiséra Eastwoodovy kvality zkrátka očekávám skvělou filmovou zábavu a zde jsem se nedočkal.

0 0
možnosti
MM

Chtěl jsem reakci na Váš blog rozvést a argumentovat třeba i proti tomu, že snipera, bránícího vlastní vojáky "obviňujete" z agresivní politiky, ale když jsem na konci Vašeho blogu přečetl, že Železná srdce hodnotíte jako kvalitní film, tak komnkretně reagovat nemá smysl. Železná srdce je naprosto šílený film, plný patosu a zrůdných nesmyslů, včetně fyzikálních zákonů a balistiky, ale i logiky.

1 0
možnosti
Foto

Jste v několika ohledech vedle. Jednak vůbec snipera neobviňuji z agresívní politiky, ten jen dělal svou práci, které rozumím. Něco jiného je, co si myslím o policejních akcích US Army na druhém konci světa, ačkoliv i na nich bych našel spoustu pozitivního. Železná srdce hodnotila jako kvalitní film většina filmových kritiků, takže zas až tak šílený film to asi nebyl, patosu v něm nebylo ani zbla, spíš to bylo o špinavosti války jako takové.

0 0
možnosti
JH

Film jsem také viděl a také byl spokojený. Pan Potoczný možná zapomíná na to, že byl natočený především pro americké lidi. Vaše kritika mi přijde jako taková to povinné intelektuálské zlehčování. Vždycky, když je zem v ohrožení, točí se trochu politické agitky. Nejen v USA.!!

2 1
možnosti
MR

Nehlede na ten fakt ze je to toceno pro americky lid na ktery hollywoodska jelita pohlizi jako na vidlaky pod jejich uroven. Jenze v pripade ohrozeni kazda zeme tyto"vidlaky" potrebuje, jsou to oni kdo pujdou umirat za jelitu

0 0
možnosti
MB

Film jsem viděl a líbil se mi. Pane Potoczný s Vaší kritikou naprosto nesouhlasím.

2 1
možnosti
JR

J51a78r29a 35R80a79n20k

5. 4. 2015 0:34

Kritika je skutecne opravnena:-)!!

1 1
možnosti
MR

Film jsem nevidel, protoze jsem nechtel, neni to muj salek caje, ale je dobre ze Eastwood dozral hollywoodske levicaky, a natocil film pro obycejne Americany.

0 0
možnosti
JA

díky, ale stejně na něj půjdu :-)

0 0
možnosti
Foto

Rozhodně běžte, není nic lepšího, než vidět a udělat si vlastní názor ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!