Zpráva ČTK ze dne 15.2.2008

Agentura ČTK dnes po druhé volbě prezidenta České republiky, která opět probíhala veřejně, vydala následující zprávu:

Poslanci a senátoři i ve druhé veřejné volbě prezidenta České republiky nezvolili. Další činnost poslanecké sněmovny i senátu je však paralizována. 28 poslanců a senátorů při volbě podlehlo infarktu, 16 bylo uneseno, 25 zastřeleno přímo na pražském hradě a 65 se pohřešuje včetně rodinných příslušníků.

Jiří Paroubek na dnešní tiskové konferenci ostře popíral, že by tyto skutečnosti měly něco společného s tím, že byl poslední týden často vídán ve společnosti rusky mluvících mužů anebo s útržky ze skartovaného dopisu, které objevil novinář MF Dnes v popelnici Lidového domu a ze kterých bylo možné přečíst jen slova "Vladimir", "ruskyje saldaty", "očeň charašo" a číslice 1948, 1968 a 2008.

Tiskový mluvčí ODS vydal prohlášení, že panu Topolánkovi se daří dobře a že má ze svého pokoje hezčí výhled do zahrady než paní Tachecí.

Mluvčí Václava Klause zase prohlásil, že s panem prezidentem naposledy mluvil dnes těsně před tím, než si vypnul svůj mobilní telefon před startem pravidelné linky SwissAir na trase Praha-Curych. Od té doby s ním nemůže navázat kontakt.

Autor: Robert Pospichal | sobota 9.2.2008 16:51 | karma článku: 26,76 | přečteno: 1684x