Léčba Tlustým

Bolí vás hlava? Doktor Tlustý vám udělá dokonalou lobotomii a pro jistotu nasadí chemoterapii. Máte záděr na nehtu levé ruky? V ordinaci u MUDr. Tlustého vám amputují všechny končetiny. Stanete se po takových zákrocích mentálně i fyzicky postiženými a nebudete schopni dále pracovat? Nevadí, doktor Tlustý za vás sežene prima náhradu: vašeho slizkého kolegu, který již deset let intenzivně pokukuje po vašem místě.

Ano, tohle provedl dnes pan poslanec Vlastimil Tlustý vládě pana Topolánka a celé ODS. Zachoval se jako kdysi „slavný" jezuita Koniáš, jenž pod pláštíkem ochrany honosných myšlenek křesťanství kolem sebe kosil všechny, kdo se mu vzpříčili. Vyháněl z lidí čerta, ale jemu pomáhal sám ďábel.

Tohle se prostě nedělá. Vyčítat ODS a této vládě, že není dostatečně pravicová a liberální a zrazuje své voliče za stavu, kdy to prostě vzhledem k rozložení sil v parlamentu nešlo, považuji za neuvěřitelný alibismus. To je pan Tlustý takový politický nováček, že mu něco jako realistická politika možného nic neříká?

Copak se sám Tlustý neúčastnil takových „politických zvěrstev", jako byla opoziční smlouva? Nebyla ona náhodou daleko větší porušení slibu voličům daných ODS než snaha kabinetu pana Topolánka stmelit roztříštěné strany ve středu a napravo politického spektra?

Copak nebylo snažení Topolánka za každou cenu zabránit nástupu k moci diktátorského Paroubka a rudých komunistů již sama o sobě velmi nelehká práce a velká služby této zemi?

Copak jste se úplně zbláznil, pane Tlustý, a osobní msta a ješitnost vám tak zatemnila mozek, že jste musel tuto vládu potopit v době předsednictví EU a udělat nám všem parádní ostudu? Anebo se vám podařilo v zákulisních jednáních vybojovat pro sebe nějaké vlivné místo v nově se chystající (anebo již předem nachystané) vládě?

Ať vás k organizaci dnešního politického atentátu na ODS a Topolánka vedlo cokoliv, byla to neskutečná prasárna. Slovy „české filmové klasiky" : „Velebnosti, jdu blejt!"

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Robert Pospichal | úterý 24.3.2009 20:26 | karma článku: 41,43 | přečteno: 3675x