Máte to v kapse pane Paroubku!

       Strašně Vám fandím a s uspokojením sleduji vývoj Vašich preferencí. S útrpným úsměvem sleduji chudáky, kteří tvrdí, že průzkumy veřejného mínění jsou cinknuté.

       Přestože jsem velice potěšen prohlášením socioložky paní Hamanové v dnešní Mladé frontě, že byste si přece neplatili nesprávně provedenou službu v její mateřské agentuře STEM (a trošku se stydím, že jsem na tak logickou věc nepřišre sám), rozhodl jsem se udělat (a to naprosto nezištně) svůj vlastní průzkum.

       Musím přiznat, že nezačal úplně nejzdařileji. U Beránků, kam jsem zavítal na úvod, se postavil Sochor a prohlásil, že dementa může podporovat zase jedině dement. No a jelikož je Sochor udělaný chlap a navíc občas poručí rundu pro všechny štamgasty, zůstal jsem na nule.

       Ale Na růžku se to obrátilo. Tam si vzal slovo pan Zmožený a řeknu Vám, vylíčil Vás a Vaše úmysly takovým způsobem, až jsem nechápal, kde se to v něm bere. Těch 11,76%, které jste tam získal, to nebyl jen on, ale ještě i Švidrnoch, který musí se Zmoženým strávit každého čtvrt roku celé ty dva dny, na které Zmožíka (jak mu říkáme) pouštějí z blázince.

       No a potom přišla bomba. U Bačů 50%. Bylo to sice trochu problematické, protože Severýn tam dlel už od předvčerejšího večera a neartikuloval úplně nejlíp, ale mám místopřísežné prohlášení od Severýnové, která tam došla teprve včera večer, že jeho vyjádření je beze všech pochybností kladné. Její potom bylo trošku jiné, ale necháme to být, protože by mi administrátor mohl celý článek vymazat.

       Chtěl jsem ještě zajít do Gustlička, ale tam se zrovna stěhoval Sochor a měl nějaké blbé kecy. Navíc jsem měl u sebe stejně už jen na malé, tak jsem se na to ...........

       Ale to ještě není vše. Jsme veliká rodina a její názor má také nějakou vypovídací schopnost. Všichni sice nebyli s to reagovat na mé nečekané pozvání, ale pětatřicet se nás sešlo. Vím, že 2,86%, která z toho vzešla, není žádný zázrak, ale........

       Takže jsem přesvědčen, že můžete být naprosto v klidu pane Paroubku. Jen u nás (a na matiku jsem byl vždycky dobrý) to dělá suma sumárum 64,62%. A to, ať si říká kdo chce co chce, je hodně za polovinou.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Pospěch | sobota 20.3.2010 14:46 | karma článku: 21,26 | přečteno: 903x
  • Další články autora

Pavel Pospěch

Celosvětové šílenství.

16.2.2021 v 17:40 | Karma: 29,22

Pavel Pospěch

Je čas utratit Neviditelného psa.

29.5.2019 v 12:10 | Karma: 22,33

Pavel Pospěch

Děkuji za Milion chvilek.

5.5.2019 v 21:00 | Karma: 27,08