Já se picnu, někdo nám chce pomluvit prezidenta.

Už je to tady, už nám tu pan Myška pověsil odkaz na zpravodajskou hru - zlikvidujte Zemana. Spousta lidí bude mít radost, že se POTVRZUJE, jak se jejich modla stává obětí nepřátelskýc struktur.

       V roce 1984 požádal nejvyšší představitel Sovětského Svazu, shodou okolností šéf KGB Jurij Andropov, aby byl založen prognostický ústav. Naše suverénní vláda se sešla a rozhodla o jeho vzniku.              
       Nikdo pořádně neví, co se tady dělo a zkoumalo. Ale už se vědělo, že hliněné nohy  pokrokového systému se hroutí a bylo potřeba jistit budoucnost. V prvé řadě najít lidi, mimořádně ješitné, ne ůplně blbé, avšak všeho schopné. Lidi, kteří udělají všechno pro to, aby porážku režimu zdiskreditovali a promiňte mi to, aby stádo co nejdříve naladili na návrat pod křídla našich východních dobrodinců.     
       Možná ani ti největší optimisté v KGB nedoufali, že se tady najdou takoví dva borci, jako jsou Václav Klaus s Milošem Zemanem. Jeden ovládl pravici, druhý levici. Střídali se u vlády a když bylo potřeba, vyrobili i opoziční smlouvu. Právě ta jejich spojující ješitnost a touha dokázat splnit zadaný ůkol - čím hůř, tím líp - co nejlépe a co nejrychleji, jsou zřejmě hlavní příčinou, v jakém marasmu se naše společnost nachází.      
       Jeden zvládnul privatizaci bez pravidel a dotáhl to až k amnestii nemající obdoby. Dneska bojuje v nějakých divných barvách za to, ať se zavřem každý na svém dvorečku a stále nemůže zkousnout, že ve světě je uznáván především Václav Havel, přičemž patologickou žárlivost na něj se ani nesnaží skrývat.            
       Činnost druhého asi netřeba popisovat. Teď už nás prodává na východ zcela nepokrytě.

       Tak teď hřímejte, že se tady proti Zemanovi hraje zpravodajská hra. Sami jste milí zlatí už léta obětí hrátek, na které mají na východě stále dost vyčleněných prostředků.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Pospěch | čtvrtek 27.10.2016 17:50 | karma článku: 12,97 | přečteno: 390x
  • Další články autora

Pavel Pospěch

Celosvětové šílenství.

16.2.2021 v 17:40 | Karma: 29,22

Pavel Pospěch

Je čas utratit Neviditelného psa.

29.5.2019 v 12:10 | Karma: 22,33

Pavel Pospěch

Děkuji za Milion chvilek.

5.5.2019 v 21:00 | Karma: 27,08