Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přijde mi pánové, že byste neměli mít stejné žebříčky hodnocení názorů lidí, kteří relativně nic neznamenají a nepůsobí ve veřejné funkci na tak exponovaném místě jako prezident ve srovnání právě s prezidentem. Prezident musí všechny ve všem převyšovat. Pokud tak nečiní a chová se ještě hůře než jeho odpůrci, je to neodpustitelný faul.

1 0
možnosti
PK

O tom ovšem debata ani článek nebyl. Pokud jsem ho dobře pochopil, šlo o slušnost diskutujících v onom pořadu. Psal jsem již několikrát, že se nehodlám zastávat prezidenta, neboť mi jeho "blikance" lezou na nervy nejspíše zrovna tak, jako vám. Ještě více mi ovšem leze na nervy vidět, jak se začíná objevovat parta těch, kteří narozdíl od Zemana již od voličů palec dolů dostali. No a pokud se ti, jejichž morální kredit je přinejmenším diskutabilní, ohánějí "pravdou a láskou" je to pro mě jako pěst na oko pro zesnulého Václava Havla. Za jehož odkaz se titíž pánové bez ostychu schovávají

1 2
možnosti

Jenže já jaksi tyto osoby vůbec neřeším, protože mne nezajímají. A nemusí ani vás.

0 1
možnosti
PK

Bohužel je řešit musím. Neb si velmi dobře pamatuji jaká kouzla ve vládě předváděl jeden jako ministr vnitra a druhý jako ministr pro lidská práva. Mimochodem. Velmi zajímavé to ministerstvo, že?

0 0
možnosti