Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že nezáleží na Tom, jak se zrovna prezident chová, protože je to prezident, státní symbol a tím to hasne? To by tam stačil jen nějaký panák z vosku. Právě naopak, prezident jako jediný živoucí státní symbol by se podle toho, že je státním symbolem, měl chovat. To, že jej za jeho trapné, mstivé a ubohé chování někdo kritizuje, je jen a jen dobře. Demokracie totiž nejsou jen volby, které Zeman vyhrál, ale také svobodné vyjádření svého nesouhlasu s tím, že se nechová, jak by měl. Zvlášť, když je tento nesouhlas veden naprosto mírumilovně a především symbolicky.

1 0
možnosti
JH

Já ty lidi prostě neznám... a udělali z toho pěknou agitku... místo přání ke svátku se snížili na úroveň Zemana.

1 0
možnosti
JN

Až do státního svátku jsem byl víceméně nespokojen s chováním, orientací (zahraniční, samozřejmě:-)) a celkově osobností nešeho prezidenta. Co ale předvedly naše populární star v šou J.K můj postoj poněkud změnilo. takovou trapárnu, snůšku vulgarit a hysterie, profláklé obličeje (spacák Ruml mi úplně hnul žlučí) jsem nemohl opravdu strávit. Krause jsem si vážil pro nadhled, ale udělat ze státního svátku takovou estrádu, to předčilo i Zemana. Bravo. Alespoň výstřih Báry z ordinace trošičku zlepšil celkový obrázek tohohle průšvihu.:-)

2 0
možnosti
DB

všechny malé národy a tedy i my, jsou vždy vázáni na někoho jiného , většího a silnějšího, tedy....kdokoliv bude prezidentem této republiky nebo premiérem, bude vždy muset poslouchat nařízení svých nadřízených.....tedy té skutečné vládnoucí třídy...a ta je i mezinárodně rozložená a tak takový náš prezident musí poslouchat i tyto cizí vládnoucí třídy........

0 6
možnosti
LP

Jak Vám, prosím Vás, do této teorie zapadají státy jako Izrael, Švýcarsko a Singapur? Děkuji.

0 0
možnosti

Přijde mi pánové, že byste neměli mít stejné žebříčky hodnocení názorů lidí, kteří relativně nic neznamenají a nepůsobí ve veřejné funkci na tak exponovaném místě jako prezident ve srovnání právě s prezidentem. Prezident musí všechny ve všem převyšovat. Pokud tak nečiní a chová se ještě hůře než jeho odpůrci, je to neodpustitelný faul.

1 0
možnosti
PK

O tom ovšem debata ani článek nebyl. Pokud jsem ho dobře pochopil, šlo o slušnost diskutujících v onom pořadu. Psal jsem již několikrát, že se nehodlám zastávat prezidenta, neboť mi jeho "blikance" lezou na nervy nejspíše zrovna tak, jako vám. Ještě více mi ovšem leze na nervy vidět, jak se začíná objevovat parta těch, kteří narozdíl od Zemana již od voličů palec dolů dostali. No a pokud se ti, jejichž morální kredit je přinejmenším diskutabilní, ohánějí "pravdou a láskou" je to pro mě jako pěst na oko pro zesnulého Václava Havla. Za jehož odkaz se titíž pánové bez ostychu schovávají

1 2
možnosti
PK

S článkem se dá celkem bez výhrad souhlasit. Je mi docela jedno,.zda mne někdo označí za příznivce toho, či onoho. Jednu věc bych k Vašemu článku ovšem velmi rád vyzdvihl. A to, že prezident Zeman dostal od národa mandát, tak pánové Ruml či Kocáb mají naopak od národa vystavenou poměrně velkou stopku. Neříkám že by měly držet ústa a krok, ale pokud chtějí někoho soudit, ať si nejprve srovnají svůj morální profil. Každý máme máslo na hlavě a rozhodně nehodlám prezidenta obhajovat, mrzí mne ovšem to, kolik politického odpadu najednou zase vylézá ze skládek. Kdo proboha může věřit člověku, jenž spáchal "sarajevský atentát"? A co například fondy Trend a Mercia? Hlavně že jste všichni čistĕjší než křišťál, že?

1 2
možnosti
TN

Takže mentál vadí, ale k**da v rozhlase nevadí? :-)))

1 0
možnosti
LP

Ale vadí, pane Nováku, vadí... Nevím, jak jste přišel na to, že mi nevadí...

0 0
možnosti

Rv

Pan Libor Popovský zjevně neuznává osobnosti našeho veřejného života jako osoby významné. Jeho věc. Jan Kraus je drška. Jistě. Ale ukřičená drška je lepší než mlčící většina!

[>-]

A vůbec: Kdo zdvihnul tyto osobnosti politické a kulturní proti Miloši Zemanovi? Nebyla to právě jeho arogance vůči vzdělancům? Nebylo to jeho pohrdání universitními profesory? Nebylo to pohrdáním se svobodomyslnými demokraty? Nebyly to jeho "svobodomyslné" afinity vůči Kremlu a vůči Číně? Nebylo to jeho pohrdání akademickými svobodami?

!!

Modleme se: Pane Bože, prosíme, ochraň nás před zpupnou arogancí a vulgaritou a popřej našemu českému národu svobodu!

:-)

2 1
možnosti
LP

Mlčící většina je hrozná věc, pane Šimku. Sám jsem s ní teď udělal osobní zkušenost.

Ke zbytku se s dovolením nebudu vyjadřovat - jen na této straně je moje vyjádření minimálně dvakrát. Jsem jak kolovrátek. :-)))

K modlitbě se s dovolením připojuji. Ale tu zpupnou aroganci a vulgaritu vidím bohužel i u kritiků MZ.

1 0
možnosti
RB

Lidičky, stále mě překvapuje, kolik z nás/vás ještě dokáže brát tohle politikaření vážně. Třeba tenhle článek je víceméně osobní výlev. A ejhle - velká karma a dlouhá, převážně vážně míněná diskuse. Asi je to dobře, ať už se hájí jakékoliv názory. Ale stejně... Po tolika přešlapech, projevech arogance, pohrdání vším a všemi mi to nepřipadá tak samozřejmé.

1 0
možnosti
LP

Pokud Vám rozumím správně, tak s Vámi souhlasím, ale... Myslím si, že vždy stojí za to brát se za slušnost... Nějak se nám z veřejného prostoru vytrácí respekt, slušnost, tolerance. Jak řekl František Ringo Čech: "Je potřeba tlačit na ty dveře z druhé strany."

Ještě k tomuto osobnímu výlevu. Zaobírat se tímto je skutečně šílené. Trávit tím čas, když je tolik příjemnějších věcí. Ale nechat to bez povšimnutí, to také není řešení. Myslím, že spoustu lidí potěší, že nejsou sami, kdo to vidí takto a že je to normální. A ne že je normální to, co se říká v televizi a my jsme ti divní...

0 1
možnosti
Foto

Snažím se porozumět lidem, co to vidí jako vy. I já mám úctu ke státním symbolům. I já nejsem nadšen, když jako první dva u Krause řeční Ruml a Kocáb.

Ovšem přijde mi, že se tak nějak kolektivně a pokrytecky zapomíná, že tím, kdo začal jako první po úřadu prezidenta šlapat, byl právě ten, kdo ho aktuálně zastává...;-€

2 2
možnosti
LP

Chcete-li mi porozumět, přečtěte si moje komentáře. Je jich tu požehnaně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1691x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."