Multikulturní Bohuslav Sobotka

Považuji za tragické, že ještě tento týden předseda vlády Bohuslav Sobotka prohlásil na svém Facebooku:
"Připomínání je mimořádně aktuální zvláště v dnešní době, kdy nejrůznější extremisté, xenofobové a rasisté šíří se vzrůstající intenzitou ve společnosti nenávist a strach. Je odpovědností nás všech, abychom podobnému šíření zla bránili."

Dovoluji si připomenout, že Švédsko nenašlo uspokojivé řešení integrace muslimských imigrantů ani po 40 letech a v počtu znásilnění se dostalo na druhé pořadí světového žebříčku. Německo je bezradné, počet násilných činů v zemi stoupá a příliv uprchlíků pokračuje. Vlády těchto zemí se v zoufalství uchylují k potlačování informací o růstu násilí. Máme být radostně optimističtí, přitom však vnímáme zřetelně, že naše země nezvládla uspokojivě ani integraci Romů.

Všem multikulturním optimistům doporučuji shlédnout krátkou video reportáž o situaci na německých školách (délka 4:27, publikováno 11. 1. 2016). K videu se nabízí několik otázek:

  • tohle má být to politiky slibované multikulturní obohacení ?
  • proč to nechala německá vláda zajít tak daleko ?
  • jak asi chtějí Němci vymluvit muslimům jejich náboženskou nadřazenost ?
  • má pan premiér Sobotka snad připravené nějaké dobré řešení integrace muslimů, se kterým se s námi dosud nepodělil ?

Rád bych připomněl, že náš předseda vlády není jediný multikulturalista v české politice:

  • Jiří Dienstbier: "Pokud sledujeme hysterii Čechů kvůli příchodu uprchlíků ve chvíli, kdy se vlastně nic neděje, pak se člověk zamýšlí, odkud se vlastně náš strach bere."
  • Jaromír Štětina: “Líbilo by se mi, kdyby třetina Čechů byla bílá, třetina černá a třetina žlutá“
  • Kateřina Valachová přikázala přes televizi: "Školy musí bojovat s xenofobií"

Demokracie (vláda lidu) je musí být tvořena lidmi, kterým je tato myšlenka blízká. Pokud se přikloní většina voličů k právu šária, můžeme se s demokracií v Evropě nadlouho rozloučit. To je matematická jistota, bohužel. Poslali by multikulturalisté a sluníčkáři své děti (či vnoučata) dobrovolně do nějaké ze škol z odkazovaného videa? Asi dost těžko.

Užitečné odkazy:

https://www.youtube.com/watch?v=1WjWg1U0AhA

http://domaci.eurozpravy.cz/politika/143748-extremiste-xenofobove-a-rasiste-siri-strach-varuje-sobotka/

http://zboril.blog.ihned.cz/c1-63568760-svedsko-znasilnene-hlavni-mesto-zapadu

http://www.vlada.cz/cz/clenove-vlady/pri-uradu-vlady/jiri-dienstbier/z-medii/respekt-dienstbier-kde-se-v-nas-bere-ten-strach-135370/

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Jaromir-Stetina-Libilo-by-se-mi-kdyby-tretina-Cechu-byla-bila-tretina-cerna-a-tretina-zluta-415733

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Skoly-musi-bojovat-s-xenofobii-prikazala-pres-televizi-ministryne-Valachova-Zeptali-jsme-se-odborniku-k-cemu-to-povede-396054

 

Autor: Pavel Ponec | čtvrtek 28.1.2016 20:00 | karma článku: 39,14 | přečteno: 2148x