Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M56i19l78a67n 31R62a11d22e74k

29. 7. 2015 18:14

uz se jednou stalo, a dodnes si za to ty zeme Evropy sypou popel na hlavu a omlouvaji se omlouvaji se za to ze tam delaly kolonie. A bez toho tam nejde jen tak stavet tovarny. Nekdo to musi kontrlolovat, a mistni to neumi, a naucit se to moc nejde, na to by si pak museli postavit tovarny vlastni.

1 0
možnosti
LR

Mno zato se z ohrožení smrtí hladem budovàním továren dostala miliarda lidí.

V Číně.

Jak?

Uvolnění m trhu.

Kým ?

Komunisty.

0 0
možnosti
JL

To je presna odpoved na problem emigrace. K uskutecneni tohoto ukolu, je nutno mit kapital. Stabilita africke zeme (statu) je zakladni pozadavek pro tento projekt. Take zeme (staty) musi byt pratelske k temto investicim. Je na skodu, ze mnoho lidi z koncernu (v CR) Tomase Bati jiz nezije. Ti by mohli byt pomocniky s vedomostmi pro takove ukoly.

0 0
možnosti
AP

No to by tam ale místní museli chtít a  umět v těch továrnách také pracovat. A to nebudou umět ani za 1000 let. Nebo znáte nějakého afričana,který je šikovný instalatér elektrikář atd . a nebo třeba vorkoholik

2 0
možnosti
VP

Já znám. A spoustu. A tam by se to naučili i ti, co to neumí. Ovšem tam. V Jižní Africe. Tam, kde jim nic neříkají podpory v nezaměstnanosti, sociální dávky, důchody, nemocenská. Nikdy nepřičichli k sociálnímu státu a mají hodně svých příkladů, že ti, kdo pracují, mají "sladký život" a ti ostatní ne. V čemž jsou bohužel zřejmě výjimkou. Spočítejte si, kolik je mezi těmi, kdo k nám ilegálně připlouvají, aby si žili, Jihoafričanů!

0 0
možnosti
Foto

A co kdyby si ty továrny vybudovali Afričané ve svých zemích sami?

2 0
možnosti
Foto

Je to vážně ale naprostá záhada, proč si Německo, Francie nebo Itálie a země další, už dávno nepostavily všechny ty svoje obrovské montovny v Africe, lacino poháněné solárními elektrárnami, kde jsou těch prácechtivých a šikovných, vzdělaných lidí přece miliony (a kteří teď kvůli tomu, aby tady s toužebným očekáváním už konečně mohli začít se živit prací, teď musí za tou prací ilegálně prchat do Evropy)...!

3 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1296x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik