Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M45i66l27a52n 56R10a50d80e61k

29. 7. 2015 18:14

uz se jednou stalo, a dodnes si za to ty zeme Evropy sypou popel na hlavu a omlouvaji se omlouvaji se za to ze tam delaly kolonie. A bez toho tam nejde jen tak stavet tovarny. Nekdo to musi kontrlolovat, a mistni to neumi, a naucit se to moc nejde, na to by si pak museli postavit tovarny vlastni.

1 0
možnosti
LR

Mno zato se z ohrožení smrtí hladem budovàním továren dostala miliarda lidí.

V Číně.

Jak?

Uvolnění m trhu.

Kým ?

Komunisty.

0 0
možnosti
JL

To je presna odpoved na problem emigrace. K uskutecneni tohoto ukolu, je nutno mit kapital. Stabilita africke zeme (statu) je zakladni pozadavek pro tento projekt. Take zeme (staty) musi byt pratelske k temto investicim. Je na skodu, ze mnoho lidi z koncernu (v CR) Tomase Bati jiz nezije. Ti by mohli byt pomocniky s vedomostmi pro takove ukoly.

0 0
možnosti
AP

No to by tam ale místní museli chtít a  umět v těch továrnách také pracovat. A to nebudou umět ani za 1000 let. Nebo znáte nějakého afričana,který je šikovný instalatér elektrikář atd . a nebo třeba vorkoholik

2 0
možnosti
VP

Já znám. A spoustu. A tam by se to naučili i ti, co to neumí. Ovšem tam. V Jižní Africe. Tam, kde jim nic neříkají podpory v nezaměstnanosti, sociální dávky, důchody, nemocenská. Nikdy nepřičichli k sociálnímu státu a mají hodně svých příkladů, že ti, kdo pracují, mají "sladký život" a ti ostatní ne. V čemž jsou bohužel zřejmě výjimkou. Spočítejte si, kolik je mezi těmi, kdo k nám ilegálně připlouvají, aby si žili, Jihoafričanů!

0 0
možnosti
Foto

A co kdyby si ty továrny vybudovali Afričané ve svých zemích sami?

2 0
možnosti
Foto

Je to vážně ale naprostá záhada, proč si Německo, Francie nebo Itálie a země další, už dávno nepostavily všechny ty svoje obrovské montovny v Africe, lacino poháněné solárními elektrárnami, kde jsou těch prácechtivých a šikovných, vzdělaných lidí přece miliony (a kteří teď kvůli tomu, aby tady s toužebným očekáváním už konečně mohli začít se živit prací, teď musí za tou prací ilegálně prchat do Evropy)...!

3 0
možnosti