Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MDF

Dr. Fe1

13. 5. 2008 23:01
Jaktože něco takového zavedla ODS ?

Nad tím byses měl zamyslet Rudolfe. Jaktože tato strana, která se neustále zaklíná tím jak je nejdůležitější hodnotou svoboda, jak podporuje podnikání, jaký má odpor proti regulacím všeho druhu, jak bojuje proti nadbytečným daním a poplatkům v praxi zavede parkovací zóny, které všechny tyto ideje naprosto popírají ? ! Je to bezprecedentní omezování svobody pohybu, zavedení nerovnosti v podnikání, nehorázná regulace a bezdůvodné vybírání poplatků "za nic".  Tohle by ani ten Tvůj oblíbenej ďábel Paroubek nevymyslel.

0 0
možnosti
H0

hasmen 01

13. 5. 2008 19:19
Článek nic moc ...

Ani čárka o Paroubkovi a zlých socanech:-/

0 0
možnosti
JN

madqwert

12. 5. 2008 22:50
rudo, pevne verim, ze jiz prepisujes dnesni jednani

soudu ohledne ovlivnovani kauzy cunak na blog ;-D

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

12. 5. 2008 20:38
pražskou radnici celou dobu ovládád ODS

Ale za tohle může samozřejmě Paroubek.

Pamatuju si na celej zástup pražských primátorů, z nichž potom každý dostal nějakou hezkou trafičku, s německým autíčkem a hezkým platem. Pořád cestovali po celým světě, tak proč takoví chytří a předvídaví lidi nezachytili nárůst automobilismu. Pokud jeli třeba do Paříže nebo do Mnichova, nebo do New Yorku, tak tam museli jasně vidět, co Prahu čeká pokud se nic neudělá. Ale na recepcích a jiných žranicích a chlastaš´čkách s cizíma hlavounama se to nedozvěděli.

Faktem je, že za souasnou tragickou situaci v dopravě obecně nese ODs a nikdo jiný než ODS. A současný starosta, místo aby tuto krizi řešil, tak vydělává svým kanmarádům, co spekulují s pozemky a nechávají ho u sebe bydlet za "naprosto standardní" nájemné slintáním o olympiádě v Praze. Jen si zkuste představit jak jede dejme tomu v 8 ráno autobus se sportovci z hotelu na Chodově na stadion na Letné. Nebo jachting pod Vyšehradskou skálou.

0 0
možnosti
VP

vojcek_p

13. 5. 2008 0:31
Re: pražskou radnici celou dobu ovládád ODS

Inu, mudrovat umí každý. Obzvláště po bitvě, co?

0 0
možnosti
J

jirkan01

12. 5. 2008 19:25
Mindrák

Někteří přispěvatelé mají z pana Polaneckého takový mindrák, že musejí odsoudit každý jeho článek, i kdyby napsal, že teď pár dní svítilo sluníčko. Jenže ono je to spíš proto, že dokáže pojmenovat problémy na všech stranách. Pravda, u sockomoušů je to jednodušší, prostě dělají víc viditelných hovadin. A pro Farskeho - ta karma tam je.

0 0
možnosti
P

P.Farsky

12. 5. 2008 20:09
Re: Mindrák

Pokud jste tiskový mluvčí, případně pracovník zpracovávající panu Polaneckému rešerše, zkuste Rudolfa přesvědčit , aby ve středu, pokud bude svítit slunce, napsal, že je  středa a že svítí slunce a nelhal něco jiného.  A uvidíte , že ho za ten článek určitě pochválím . Zatím se tady od Polaneckého článek , ve kterém by nelhal, ale neobjevil, takže Vaše úvahy jsou dosud pouze hypotetické a v některých atributech dokonce blbé. Ale z toho si nic nedělejte. Rudolfovi příznivci jsou blbí až na vyjímky všichni , tak proč byste Vy měl být vyjímkou.

0 0
možnosti
P

P.Farsky

12. 5. 2008 17:20
Rudolfe, dělejte něco rozumného.

Rudolfe, tak jste se zase trápil s vykrádáním cizích textů a podařilo se Vám zase sesmolit ubohý článek.  Z článku není jasné, co jste chtěl řící a už vůbec není jasné, co byste třeba navrhoval Vy.

Nejhorší pro Vás, karmového loudila, je ale to, že už Vás ani nikdo nečte.

Chtělo by to večer zase něco o Grossovi, Paroubkovi, nebo o zlodějích ze sociální demokracie. Na to možná ještě pár primitivních příznivců ulovíte.

Rudolfe, ale co zkusit něco rozumnějšího . Už jste se dočetl, že v Česku se chystá školská reforma , která umožní studovat i sociálně a duševně slabším jedincům . Zkuste začít vyhledávat informace o této reformě a zkuste se už s předstihem připravovat. Možná se Vám díky této reformě podaří, dodělat si středoškolské vzdělání .

No a potom, až dosáhnete alespoň středoškolského vzdělání , možná budete schopen napsat i článek o něčem a sám za sebe,  bez vykrádání cizích textů.

0 0
možnosti
VP

vojcek_p

12. 5. 2008 19:05
Re: Rudolfe, dělejte něco rozumného.

"v Česku se chystá školská reforma , která umožní studovat i sociálně a duševně slabším jedincům . " škoda že pro tebe už je pozdě

0 0
možnosti
DK

houbeless

12. 5. 2008 14:55
radnice?

proc se tolikrat v clanku vyskytuje slovo RADNICE? Jako by se jednalo o nekoho nehmotneho, jako by ty zony nejak spadly od nekoho neznameho ...

Zadna RADNICE, jsou to ODSaci, kteri jsou na radnici neomezenymi pany ...

0 0
možnosti
WM

winzigm

28. 5. 2008 16:53
Re: radnice?

jeste bych to upřesnil, za tuhle svinarnu muze ban Blažek z ODS  a ten kteremu všichni na radnici neřejnou jinak než to egoisticke prase

0 0
možnosti
RB

erben3

12. 5. 2008 14:09
.

Jo jo, karma.... Tomuto jevu se obecně říká "trh". Zkrátka prachy až na prvním místě, ber kde ber.

0 0
možnosti
FP

forhend

12. 5. 2008 12:22
Hurá,

konečně jsem se dočkal....ale počkat, to není o Paroubkovi...jéééé, to je škoda. Ale mezi řádkama čtu, že za to vaše vydřidušské parkování, přece jen může...;-D;-D

0 0
možnosti
JN

madqwert

12. 5. 2008 12:27
Re: Hurá,

bolsan ruda se i tak cini... v celem clanku neni o (Y)DS ani zminka, ale kdyby to zavedla CSSD, tak je to v kazdy druhy vete ;-D

0 0
možnosti
JN

madqwert

12. 5. 2008 12:16
rudiku a ted ti prozradim sladke tajemstvi, kdo ty zony

zavedl: (Y)DS ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon