Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Snad jenom jedno - prezidenta podle Ústavy nesmíte zadržet, nesmíte ho zatknout, nesmíte ho trestně stíhat a už vůbec ne odsoudit pro jakýkoliv trestný čin. Prezident je jediný člověk ve státe, který i kdyby někoho zavraždil, tak je beztrestný. Může být za určitých okolností odvolán z funkce, ale to je asi všechno.

0 0
možnosti
Foto

Cožpak o to, tohle všechno já samozřejmě vím, ale ví to také Ištvan? To už je poněkud jiná otázka.

0 0
možnosti
PH

P20e85t93r 29H27á51l47a

24. 7. 2013 13:43

Zajímavé, že kritizujete "nevzešlost z voleb" u Rusnokovy vlády, ale u té Nečasovy vám to nevadilo.

1 0
možnosti
Foto

A on snad někdo z Nečasovy vlády neprošel volbami? I ta Peake volbami prošla, tak nevím, o co se to snažíte.

0 0
možnosti
MN

je celkem skoda, ze jste zacal na pana Rusnoka plivat az nyni ... kdyz byl celou dobu clenem Necasova NERVU .. tak jste o nem nevedel... proc ze ta zmena? Tehdy kopal pro ty spravne a ted pro ty spatne? Je mi v podstate jedno za koho kopete vy tak trochu to pripomina onu povidku Simka a Grossmana kde si onen dustojnik v zaloze lepil naplasti na nahou hrud sva vyznamenani nez vstoupil do vany. A docela bych si i pral aby Nemcova jmenovala demokraticky sama sebe na post premierky, protoze od toho sesupu ve volbach je stejne nikdo nezachrani. Staci se zaposlouchat kolem sebe....

4 2
možnosti
JV

J69a77n 48V59e42s73e50l12ý

23. 7. 2013 22:45

Já jsem zvědav, zda to dojde až na třetí pokus.

Jsem zvědav, zda při prvním pokusu vůbec uvidíme údajnou deklarovanou 101 vyslovit jasné NE vládě Jiřího Rusnoka.

Jsem zvědav, když to nebude totální propadák, zda to Zeman zase dá Rusnokovi, jako kdysi Klaus Topolánkovi.

Jsem zvědav, zda Němcová navhne sama sebe za premiérku.

Jsem zvědav, co si koalice počne když jí Zeman rychle jmenuje a hned se dotáže ÚS, zda souběh těchto dvou funcí je v souladu s ústavou. A pak bude několik měsíců čekat na rozhodnutí soudu a nebude jmenovat její vládu.

Jsem takový zvědavý... :-P

1 1
možnosti
Foto

Vám asi nevadí návrat megakorupce a rozkradení celé republiky pod záminkou církevních restitucíRvRvRv

6 3
možnosti
PK

Už má babička (nar.1900) říkala, že politika je svinstvo v každé době (a to nestudovala politologii). V tom souhlas, ale měl byste uvést třeba zda ev. jaké pašalíky slíbil Zeman těm, co ho "podpoří". Jinak je to takové obecné, jako s tou kritikou muslimů - jeden diskutér Vám tam vcelku po právu vyčinil. Představte si, že byste měl takové situace řešit, nejen kritizovat. Vyjednávání bez pašalíků je normální politika, nic víc, nic míň ...

2 0
možnosti
MN

zaznamenal jsem u pana Rudy na diskusich jednu odpoved ktera asi vyjadruje jeho snazeni. Totiz, ze uz s nim prakticky ani nikdo nediskutuje, protoze on v podstate freneticky opakuje totez jak zaseknuta deska. Mne se vzdycky delalo zle z tech kovanych komunistu, kteri si nevideli ani na spicku nosu, ale meli plnou hubu kritiky na vsechny kolem .. hlavne na ty imperialisty. Moje teticka tehdy rikala .. ti komunisti, ti to vedou.... dnes rika ti komunisti byli zlati, ti dneska ti to vedou.... Vlastne byla stale kompatibilni s aktualnim rezimem - tedy v tom opacnem duchu. No a ja se tesim, az si najde pan Ruda nejake tema, ve kterem by neco ci nekoho pochvalil .. osobne bych si to taky moc pral jen mne tezko napada, koho tady chvalit. V tomhle se Rudovi nedivim. Kdyz vidim to, co Ruda nevidi a o cem pisi ja, ale on to pise obracene, tak je mi z toho spis smutno ze se najdou takovato temata o kterych se da psat - je to udesne. Minula koalice - tragedie, expremier, ktery se zdal byt slusnym clovekem se stal otrokem svych pudu a stava se z nej hloupej zamilovanej Honza kterej kope do vseho co ma nejak poskodit jeho milenku... i kdyz paradoxne jeste pred par mesici vykladal cosi o tom ze padni komu padni .. jen necekal ze padne zrovna na tu, ktera mu dela bene...Lidi jako Nemcova - nenavistna pani ktera si bere rozumy od Kalouska - o tom snad ani neni treba hovorit, Schwarzenberg - to je hlavne "cizinec" protoze kdyby byl cech tak nebude cechy pomlouvat a bude natolik seriozni, ze si uvedomi, ze on do prezidentske funkce s onou spavou nemoci proste nemuze aspirovat. Benda - to je atrapa politika, radoby pravnika ktery nemit otce tak dela nekde koncipienta v advokatni kancelari. a ne vysokou politiku, Gazdik .. poslusny Stoupa  ktery odkyve vse co Kalousek naridi .. clovek bez vlastniho nazoru - ten nesmi mit! Sobotka mamlas, ktery si zbytecne odrazuje svymi hloupymi napady volice a svym lavirovanim se zacina podobat Karoline - te prehnane chladne a vypocitave zenske! ...

2 0
možnosti

Proč ne korupce, pane Polanecký? Vždyť to píše každý první novinář, že je to vláda Zemanových přátel. Že Vy tak respektujete rozhodnutí NS. i Vy odborníku.

7 4
možnosti
Foto

Nerad chválím ale musím souhlasit na 100%!Je již pomalu rozhodnuto,že se Kalousek vrátí na své staré místo a první co nechá udělat bude,že pošle kontrolu na Fischerovi sponzory.Oni si byli tak jistí Fischerovou "ochrannou rukou",že bezpochybně porušili při sponzorských platbách nějaké zákony!

3 3
možnosti
MN

no to da rozum.... jeste ze ti policajti nevlezli taky do jejich schranky v bance treba by tam nasli dalsich tricet kilo zlata a stopade mega... inu nekdo potrebuje prachy na sponzoring lidi kteri prohrali volbu, jini na zaplaceni potrebnych hlasu ve snemovne aby nepadla vlada .. asi tak nejak to bude!

3 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon