Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Rudo, škoda, žes nekandidoval ty... :-/

1 1
možnosti
JR

J78a67r91a 86R91a71n26k

12. 6. 2013 19:07

Vsimla jsem si, ze uz se svet bavi, tak jako cesti novinari tahaji z cizich novin, my v cizine se bavime o przidentskych eskapadach. Pan Zeman by mel mit poradce, ktery by mu zaroven daval lekce diplomacie a chovani.

2 5
možnosti
KS

Jaro Ranku a nebylo by lepší, kdybyste se v cizině starali o své problémy a vaše politiky? ;-)

0 0
možnosti
Foto

žebříčky uražených voličů pana Schwarzenberga si ještě užijeme ažaž a myslím, že se hodnocení Miloše Zemana bude postupně propadat níže a níže. Tito lidé jsou zapšklí, netolerantní a neumějí se smířit s porážkou. Pokud se nenaučí přijmout realitu taková, jaká je, proharaje jejich kandidát znovu, ať již bude s čírem, nebo bez něho.

8 8
možnosti
Foto

Už byste z toho kolotoče měl slézt, nedělá vám to dobře na hlavu. Zemana hodnotím stejně mizerně, ač jsem ho vé finále jako menší zlo volil. Nijak jsem se s tím netajil. Z burana gentlemana neudělá ani prezidentský post.

7 7
možnosti
DK

To znamkovani bylo predem urcene...lidi byli predem rozhodnuti, jakou znamku udeli a Zeman a to prakticky nemel zadny vliv...I kdyby se treba stavel na usi...Je fakt, ze Zeman nikdy nebyl reprezentativni typ. Mi osobne na nem nejvice vadi lhani. To je zcela nedpustitelne...

5 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon