Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Polanecký vzhledem k tomu, že se snažíte aspoň občas odpovědět lidem v diskusi pod Vaším článkem a dnes nic pak doufám, že jste se nezastřelil. Věřte, že ta ODS za to opravdu nestojí.

3 0
možnosti

J12a39n 77V23e79s37e34l65ý

8. 8. 2013 2:00

Víte Rudo, každý si z projevu vybere to, co chce. Někomu se stáhly půlky při zmínce o Ištvanovi. Někomu z toho, že Zeman nevylučuje druhý pokus pro Němcovou. A někomu proto, že pověří jen představitele vítězné strany a ne přímo předsedu...

Divím se, že poté, co Zeman lže kudy chodí (když už začal ve své volební kampani), že zrovna takový bystroduch, krasoduch a bystrozor jako Vy si z jeho keců ještě něco děláte... :-P

Ale to víte, kdyby byl Zeman takový přiblble slepý straník a takový zoufalý hlásný trouba některých nesmyslů jako Vy, tak premiérské křesko dostala Němcová a ještě dnes by Kalousek a Kuba neměli hotovou koaliční smlouvu s Peak. A stále by v demisi vládl Nečas a spol.

Teď bude v demisi vládnout Rusnok a spol., už máme za sebou neúspěšný pokus o získání důvěry a KONEČNĚ předčasné volby na obzoru. Takže tahle krize má řešení v tom, že volič rozdá znovu karty.

A pokud se společně s Zieglerem, Abelovskym, Nádvorníkem a paní Kolářovou čestně nezúčastníte harakiri, přeji i Vám šťastnou ruku při volbách... ;-)R^

2 0
možnosti

Nekdo by se zastrelil, co na to Ruda? -- vysledek a chovani tech, za ktere se tu pan Polanecky stale tak rve, je prinejmensim zajimavy... co ted s tim, ze?

3 0
možnosti

je chvíli po hlasování o důvěře...co řeknete nyní k té Vaší slavné "stojedničce" ?:-P

4 0
možnosti

No, byla pevná. Ještě dopoledne. Pak o to paní Němcová přišla a je po naději.;-)

2 0
možnosti

No tak jak teď čtu další veletoč LIDEM, tak ona ta Rusnokova vláda snad získá i tu důvěru parlamentu; no tak to by byl Zemanův majstrštych ;-D

1 0
možnosti

Pane Polanecký už posledně jsem se Vás ptal, čím se vlastně živíte a Vy jste mi v podstatě po právu řekl, že mi je po tom h....o. Ale to jste skutečně tak zaslepenej, že Vám vůbec nevadí, že ta Vaše ODS v podstatě přenechala premierské křeslo lumpovi Kalousků? To Vám opravdu nevadí, že se zpronevěřila snad všem svým slibům, které nám dala před volbami? Svým politikařením ( neplést s politikou) se sama vládní koalice připravila o super většinu v parlamentě a první rok prakticky vůbec nevládla, protože se zabývala jen svými vnitřními problémy. Mluvíte o volebním výsledku a podpoře občanů. Ptám se kdo volil Peake a její ansámbl. Já jsem volil Věci veřejné a to ze tří základních důvodů : volím pravici, ODS a TOP byly nevolitelné kvůli personálnímu obsazení a kvůli Bártovi. Toho se zbavili hned jakmile šlápl Skansce na palec u nohy a tím to skončilo. Vy opravdu chcete, aby nám teď vládla hysterka Němcová s Kalouskem v čele? Teď už si dovedu i představit, čím se asi živíte. Jasně Vás vidím, jako vyšší kádr v nějaké firmě na stavbě D1, nebo na něčem podobném, navázaném přes nějakého politika ODS na státním rozpočtu. Jinak si Váš fanatismus pro zen spolek neumím vysvětlit. Hezkej den.

8 0
možnosti
Foto

To co Zeman ignoruje a nazývá idiotským, se názývá racio legis. Smyslem Ústavy je mít legitimní vládu vzešlou z voleb. Proto má prezident 2 pokusy a předseda poslanecké sněmovny 1. Zeman toto igonuruje a obchází. A komunista Rychetský, který toto schvaluje, nemá na Ústavním soudu co dělat. Smyslem Ústavy nebylo aby si prezident mohl jmenovat své kamarády a sponzory do vlády na libovolně dlouhou dobu.

4 7
možnosti

J24a44n 76V12e83s87e77l27ý

8. 8. 2013 2:18

;-D;-D

Zeman nic neignoruje, všichni chtěli předčasné volby, když bude úřednická vláda. Když Vám podobní pablbové otočili, že to žádná "úřednická vláda" není a že oni mají "pevnou 101" proti ní, tak nezbylo, než to experimentálně vyzkoušet.

Jen někdo s idiotsky zaslepeným pohledem přehlédl výsledek, že TOP už je ochotna jednat o předčasných volbách. Malinko se zklidněte a zkuste to rozdejchat.

A pokud Vám neodebrali ještě volební právo, i Vám přeji šťastnou ruku! ;-)

3 0
možnosti

D71a11v14i78d 18K93r65á86l

7. 8. 2013 13:04

kdyby se nečas nechoval jako plejboj, nemusel jsi nic takového řešit.

7 2
možnosti

:-)  Pane Polanecký! Vy už zřejmě lepší nebudete ! Poslechl jste si pozorně Zamanův projev? Vyjmenoval desítky důvodů proč Vaše profláklá "pravice", ( ale spíš přihrnovači malá domů), nemohou vládnout dál. Do voleb bychom už nebyli ani Českem, ale jakousi guberníí jiného státu, bez majetku! Někteří ministři by řídili svá ministerstva spoza mříží ! RvRvRv

10 4
možnosti

J49a30n 19Č46a48p13e24k

7. 8. 2013 13:39

Nemůže jmenovat p. Němcovou potřebují nějak zahrát do ztracena šest podezřelých.Až bude vše vyřešeno,pak možná jmenuje p.Němcovou.Pravděpodobně p.Rusnok do konce.Aspoň vidíme co můžeme čekat od p.Zemana a jim podobných.Ještě budeme překvapeni co přijde ale o tom nemohu mluvit.

2 1
možnosti

Hlavní důvod vládní krize není Zeman, ale Nečas a ODS! Vše ostatní jsou pouze následky.

8 2
možnosti
Foto

No jistě, šmírování premiéroy manželky trápí tuto republiku a celý národ ze všeho nejvíc. Mě osobně trápí nejvíc, že parlamentní demokracie je v troskách. Co to je za stabilitu, když tady je nelegitimní vláda, která nemá šanci prosadit žádný zákon. Je to pat, který jenom prohloubí všeobecnou krizi v ČR. Ale vám evidentně stačí pomsta ODS, která je jediná zodpovědná za tuto situaci. Nikdo jiný se na tom nepodílel že. Ale je to odraz společnosti. Lidé jako vy si nic jiného nezaslouží.

4 7
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon